Kõige hullemini on stiihias kannatada saanud Vari piirkond. Üleujutuste tõttu suleti Touloni-Hyères' rahvusvaheline lennujaam ja mitmed autoteed, teatab Agence France-Presse.

Linnaametid on evakueerinud Toulonis lastesõime ja lütseumi Hyères' linnas. Varem oli teatatud vaid kahest hukkunust. Veel kümme inimest on teadmata kadunud.

Draguignani prefekt Corinne Orzechowski ütles agentuurile, et surma saanuid on registreeritud Arcsis, Draguignanis, Lucis, Muy's ja Roquebrune-sur-Argens'is.    

„Me pole midagi taolist aastakümne jooksul näinud," ütles üks Vari tippametnikest, märkides, et 12 tunniga sadas maha 180 millimeetrit vihma. Vee tase on Draguignanis on tõusnud kahe meetrini.  

Avatud on kriisikeskus. Prefektuur ei soovita inimestel kodudest lahkuda. 175 000 kodu on jäänud elektrita. 1200 inimest on sunnitud oma kodust lahkuma ja mujal ööbima.

Täna külastas peale valitsuse istungit piirkonda siseministeeriumi ametlik esindaja Brice Hortefeux.

„Me pole midagi taolist aastakümne jooksul näinud," ütles Vari tippametnik, märkides, et 12 tunniga sadas maha 180 millimeetrit vihma. Vee tase on Draguignanis on tõusnud kahe meetrini.