Daily Variety teatel on ta sõlminud lepingu korduvaks ülesastumiseks NBC situatsioonikomöödias, mängides Lisa Kudrowi tegelaskuju Phoebe kaksikõe Ursula partnerit.

Penn pidi alustama võtteid sellel nädalal, aga sarja tootmine on Ühendriikide vastase terrorismiakti tõttu ajutiselt peatatud. Esialgu ei ole teada, millal Penniga seeria ekraanile jõuab, aga Ühendriikide vaatajad saavad seda näha ilmselt novembris.

Penni kaasamine seriaali on tõeline mõistatus, kuna ta vastumeelsus meelelahutusmaailma masinavärgi vastu on nii suur, et ta on keeldunud isegi Oscarite jagamisel osalemast, kuigi on kaks korda preemiale kandideerinud.

Kuigi 41-aastast Penni tuntakse paremini ta draamarollide pärast, ei ole komöödia talle võõras. Ta on mänginud iseennast “Ellenis” ja “The Larry Sanders Shows”.

NBC loodab ilmselt Penni kaasamisega tekitada suuremat huvi seriaali vastu. Kuigi komöödiasari on endiselt väga populaarne, jäi ta vaadatavuselt alla CBS-i “Ellujääjale” (“Survivor”).

Sarjas on üles astunud ka Billy Crystal, Julia Roberts, Winona Ryder, Susan Sarandon, Robin Williams ja Bruce Willis. Uus hooaeg algab 20. septembril.