New York, Times Square

New Yorgi tuntud Times Square'il pandi põhapäeva õhtul töömeeste poolt kärmelt kokku poodiumi, millelt hakatakse edastama suure üleriikliku telekanali ABC valimispäeva ja muidugi valmisöö tulemuste kajastust. Teistes paikades üle linna on muudkinkanalid omale tuntud kohtades otsestuudioid ehitamas.

Meeleavaldajad Trump Toweri ees

Vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi peakorteri ees, mis asub otse Central PArki veerel, käib pidev väike meeleavaldus ärimehe toetuseks.

Meeleavaldajad Trump Toweri ees

Näiteks see mees hõikas pidevalt loosungit "latiinod on Trumpi poolt", üritades sellega kummutada tüsiasja, et paljud USA elanikkonna vähemusgrupid pole Trumpiga rahul.

Meeleavaldajad Trump Toweri ees

Väikese grupi Trumpi pooldajate vahele üritasid end pidevalt ka tema vastased poetada, kuid see ei läinud läbi. New Yorgi viisakad politseinikud juhatasid sellised tegelased kohe tagasi pealtvaatajate poolele. Trump Toweri ees on lubatud vaid Trumpi poolt olla.

Meeleavaldajad Trump Toweri ees

Trumpi pooldajad tiirutavad pidevalt ümber Trump Toweri oma autoga ja tuututavad uhkelt, Nagu kiri autol ütleb on tegemist Trumpi heaks signaalitajatega.

Kerjus New Yorgis

Natuke maad kaugemal tegi väga head äri lihtsa sõnuimiga kerjus. "Anna mulle dollar või hääletan Trumpi poolt," seisis tema ees plakatil ja raha tuli.

Suveniiripood New Yorgis

New Yorgi suveniiripoodide letid väljendavad üpris hästi, et tegemist on idaranniku demokraatide kantsiga - siin on Hillary Clintonit toetavad särgid populaarsemad ja suuremalt eksponeeritud kui Trumpi omad.

New York