Tasuta ühistransport võib end õigustada suuremates linnades, kus palju koole ja kõrgkoole ja töölkäijad sõidavad vahel tööle kahe ümberistumisega. Lõppude lõpuks maksavad Sina ja Mina ikka selle kõik aktsiiside tõusu ja maksude tõstmisega kinni.

Oleks küll hoopis selline ettepanek - taastada autokauplused, kus oleks lausa 4 ühes: pangaautomaat, pakiautomaat mõne sahtliga, väike apteeginurk vabamüügi ravimitega ja muidugi esmatarbe- ja toidukaup.

Maakondade bussiparkides ja pealinnas on kümneid busse, mis ei ole enam reisijateveo kõlbulikud - küll aga sõidukõlbulikud. Selle 300 000 eest, mis "oksendava siili" eest välja käidi, oleks saanud vähemasti 30 selllist bussi sisustada inventariga.

Usun et Coop oleks lausa käsi selle peale, kui riik juhtide, müüjate ja kütuse doteeriks. Ja Coopi puhul poleks isegi pangaautomaati vaja, kuna sularaha saab kassast pangakaardiga võtta. Jääks võib-olla vaiksemaks see arutelu, et eesti riik suretab maaelu välja.

Tõsi. Velskripunkti veel teistele lisaks enam ära ei mahuta, aga siiski - korra kuus võiks isegi perearst koos bussiga valdadele tiiru peale teha. Kui eakas maainimene ei taha maakonnakeskusse minna või pole võimalust, siis toome linnamugavused maainimesele lähemale.