Üleeile autot päästma tõtanud Hendriku parkimiskoht on Raua tänaval. Parkimise eest maksab ta igakuiselt ja ei vaja masinat igapäevaseks sõitmiseks. "Olin just parasjagu teel trenni, kui mu naine helistas mulle," rääkis Hendrik lapsega kodus olnud naise alarmeerivast telefonikõnest.

"Läksin kiiresti kodu poole ja nägin, et tänaval hakatakse autosid teisaldama. Istusin kiiresti autosse ja parkisin selle mujale," lisas ta.

Hendrik jäi nõutuks puuduliku hoiatuse osas: "Hommikul läksin tööle ja mingit hoiatust ei olnud. Linnavalitsusest ei võtnud keegi minuga ühendust. Üks hetk olid lihtsalt mingid märgid üleval, mida mitte nii sagedane autokasutaja ei pruugi lühikese etteteatamisajaga märgata," arvas Hendrik, et sellise teavituse peaks autoomanikele isiklikult toimetama. "See on absurdne!" heitis ta linnavalitsusele ette puudulikku teavitustööd.

Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg kinnitas teisaldustöö asetleidmist. "Kõrvaltänavatele paigaldati kokku 11 autot. Enne töödega alustamist paigaldati Raua tänavale 23.05 ajutised parkimist keelavad liikluskorraldusmärgid kell 11.20," kommenteeris Sulg.

Alates 19.30 oli tööde teostamise võimaldamiseks kaasatud puksiirteenus, mis paigutas ümber kõrvaltänavatele kõik sõidukid.

"Eirates kehtivat liikluskorraldust otseselt segasid [sõidukid] tööde teostamist tänaval. Iga ümberpaigutatud sõiduki asukoha kohta sai infot nii kohapeal olevalt töödejuhatajalt, kui ka Politseist," selgitas Sulg.

"Liiklejate teavitamine toimub üldjuhul liikluskorraldusvahenditega," kommenteeris ta ning lisas, et enne teavitust tänaval parkinud masinad trahvi ei pea tasuma. "Liikluskorraldusvahendite paigaldamisele eelnevalt pargitud sõidukitele üldjuhul ümberpaigutamiskulusid ei rakendada."