Tühjad olid nii piima- kui ka mitmed võiletid. Tühjus vaatas vastu ka mitme puuviljakasti seest. Samas sidruneid küll oli, kuid mitmed neist hallitavas konditsioonis.

Rocca al Mare Prisma juht Marika Lõhmuste ütles Delfile, et selline pilt on kaupluses täiesti lubamatu ja palus vabandust. Ühtlasi selgitas ta, kuidas selline hõre kaubavalik tekkis.

„Selleks, et pühade ajal oleks pood korras ja järjekordi ei tekiks, olime suurte jõududega tööl ning abiks käis isegi kontor,” rääkis Lõhmuste ja viitas, et seetõttu oli pärast pühi tööl planeeritust vähem töötajaid. „Ilmselt oli pingelangus ja oma töödega ei jõutud valmis nii kiiresti, kui oleksime soovinud.”

„Lisaks oli veel mitme asjaolu kokkulangemine — osad hankijad ei toimetanud kaupa pühade ajal ning automaattellimused ei toiminud õigeaegselt,” selgitas ta.

Lõhmuste avaldas aga heameelt, et pühade ajal, kui kaupluses käis väga palju kliente, olid poe töötajad väga tublid ja andsid endast parima, et kõik kliendid saaks õigeaegselt jaaniostud tehtud.