"Suur tänu ka Vääna kandis sõitvatele bussijuhtidele. Lapsed on ju ikka samad, bussijuhid neid teavad ja bussijuht on isegi võtnud vaevaks magava lapse õiges peatuses üles äratada! Järgmine kord panen lastele bussijuhi tarvis kommikarbi kaasa!"

"Mäletan Saaremaal juhtumit, kus libeda ja halva ilmaga viis bussijuht vanainimese koju. Bussipeatusest oleks tal minna olnud ligemale kilomeeter. Bussijuht küsis kaasreisijatelt arvamust ning pakkus seejärel vanainimesele võimaluse ohutumalt koju saada. Kaasreisijad olid lahkelt nõus. See toimus küll Nõukogude aja lõpus, kuid tore, et on jätkuvalt inimlikke inimesi. Buss ei ole küll takso, kuid vahest teeb väike tegu kõigil südamed soojaks. Tänud toredatele bussijuhtidele ja neile, kes nende tööd oskavad hinnata!"

"Kohilas oli ka selline juhus umbes 5-6 aastat tagasi, kus esimese klassi laps istus vale koolibussi peale. Mõtles, et ju buss sõidab teist kaudu. Paanika tekkis siis, kui juht umbes 6 km eemal oma koduhoovi keeras. See bussijuht jättis lõuna vahele ja viis lapse koju, sest paanikas ei mäletanud laps ei vanemate numbrit ega oma telefoni koodi. Kodus tulid mõlemad meelde kui rahunes. Siis ei julgenud keegi avalikult kiita just selle pärast, et äkki bussijuhil pärast jamad. Lapsega saadeti tänuks kommikarp järgmisel päeval, kuid laps ei suutnud teda aidanud bussijuhti enam tuvastada. Oli nii õnnetu veel ise, sest ei mäletanud mis nägu see onu oli."

"Minul oli lapsega eelmine aasta kokkupuude sellise bussijuhiga Raplast! Lapsel oli paha olla ja juhtus pisike õnnetus. Ei suutnud vetsuni oodata! Laps arvas siis, et tuleb järgmise bussiga koju. Bussijuht keeras hoopis Raplas bussi ringi ja tõi ise mu lapse koju. Jutt on Hansaliinide õpilasbussi juhist."

"Minu lapse pärast keeras üks Tartumaa GoBus bussijuht ka ringi. Nad on nii toredad."