"1) Kaks suurmeest eesti poliitikas langesid tagasi surelike hulka. Siim Kallas kaotas presidendivalimistel. Edgar Savisaar ei erine enam lihtkodanikust - võlad, võlad, võlad. 2) Bürokraatia häbiväärsus. Haldusreform ja selle tulemus on minu hinnangul armetus seisus. Selle valmistas ette riigi bürokraatia. 3) Nn. Toobali seadus (Erakonnaseaduse Täiendamise Seadus). EV loomisega kuulutati, et riik saab nii tugevaks, et ükski isik oma tegevusega ei muuda ega mõjuta riigi loodavat seadusandlust. Paraku 25 aastat hiljem läks teisiti. Selleks, et Priit Toobal eemaldada parteide rahastamise järelevalve komisjonist, loodi eraldi seadusandlik akt (Kas Toobal oli komisjonis nii mõjuvõimas isik ja suutnuks selle tööd mõjutada?). Pigem on põhjus selles, et andetud poliitikavälised tegelased soovivad ka püünele pääseda. 4) Positiivne on see, et valitsus vahetus ning Keskerakonnal on ideid ja julgust neid ka välja öelda. 5) Rail Balticu ja Eesti-Soome tunneli ehitamise kavas on näha teotahet ja edasiminekut."

"Positiivse poole pealt muidugi Sildaru, negatiivse poole pealt uue valitsuse sünd."

"Arvan, et Kersti Kaljulaidi Eesti presidendiks saamine. See oli üllatus. Reformierakonna kukkumine ka, aga see ei olnud üllatus, paljudel oli villand, päike eestimaal käib ümber reformierakonna."

"Reformipartei valitsusest ära ajamine."

"Kitsministri toolilt kangutamine ehk maaeluministri 18 päeva."

"See on tõeline maasikas tordil, et oravad enam Toompeal tegusid ei tee."

"Üks nendest kindlalt on valitsuse vahetus. Hagu lisavad Ärapanija ja Tujurikkuja "erapooletus" televisioonis, kus esimesel juhul on tegemist ka kohtumõistmisega. Kogu seda tegevust vaatavad loiult pealt IRL ja SDE, kelle ministrikohad on vastava valdkonnaga tegeleda."

"Meeldis, kui valimistel hääli loeti ja Kallas soovitud tulemust ei saanud ja loomulikult saime parima presidendi."

"Presidendi valimiste eriselt haige palagan ja siis äkki "ei kusagilt" tuleb Kersti Kaljulaid ja võtab peatooli üle. Teiseks muidugi massiline immigratsioon, mida jäävad meenutama nii mõnedki nende poolt korda saadetud jõhkrused. Kütuse ja alkoaktsiisist rääkimata, igasugu hinnatõusud ja rahvale näkku sülitamine. Positiivse poole pealt ei meenu paraku mitte midagi!"