"Ma ei leidnud kuskilt informatsiooni, mis täna Tallinna tänavatel seoses autodega toimub, kuid mõned hetked tagasi sõitis trobikond ameerika autosid mööda Pelgulinna. Jalutasin minagi oma kutsikaga neist mööda ning ühel hetkel jõudsin viadukti alla, kust ka need samad autod läbi sõitsid," alustas noor naine juhtunu kirjeldamist.

"Üks roolisistujatest arvas, et geniaalne idee oleks viadukti all seisma jääda ja siis gaasi tallates kiirendama hakata. Kas te kujutate ette, mis heli sellest kostus? Kõrvulukustav, isegi kurdistav, vähemalt minu puhul hetkel veel. Mu kutsikas läks endast nii välja, et tiris end autoteele. Hea, et mina sellest šokist nii kiiresti toibusin ja ta tagasi kõnniteele tõmmata jõudsin," jätkas naine.

"Mis siis oleks olnud, kui ma poleks seda teha jõudnud? Aga tegelikkuses olen ma juba mõnedki minutid paremast kõrvast kurt olnud. Ja seda naeruväärsel põhjusel, et kellelgi oli tarvis esineda. Kas mu kutsikas kardab nüüd elu lõpuni kõiki autosid? Otseloomulikult, ja seda taaskord seetõttu, et kellelgi oli tarvis esineda. Ma ei kiru iialgi kellegi teise hobisid, aga see juhtum paneb suurest vihast sarved kasvama ja tahaksin teada, MIKS?!"