Mina ei seda ega paljusid teisi taolisi asju ei osta, ei tarbi ise ega soovita teistele. Ma olen vaid hüsteerilise nõiajahi vastu, eriti veel siis, kui puudub kompetents loodusteaduste vallas, et mitte öelda - puudub igasugune kompetents.

Loomulikult on tegemist pettusega, mitte mingisugust rakutoitu see gemüüse ei sisalda, tavaline vanarahvameditsiin. Samas jällegi - meie ei tea, kas antud juhul on tegemist originaali, teadlikult lohaka jäljenduse või siis juba võltsinguga.

Kui nüüd veidi mõelda VTA teemal, siis rahva tervise nimel peaks tegelema hoopis igapäevaste toiduainetega, selle kraamiga, mida me iga issandama päev sööme, sest nende toodete tegelikku sisaldust ei tea mitte keegi, see nagu ei paku huvi.

Millega on näiteks töödeldud kauplustes müüdav kala, et kassid seda ei taha, mida täpselt sisaldavad meil müüdavad piimatooted (kassid-koerad ei taha!) mida tegelikult sisaldavad meil müüdavad erinevad kodumaised(!) võid jne. Miks on looduslik puhastamata riis kallim, kui töödeldud-puhastastud riis (sama ka näiteks suhkruga), kas mitte ei ole tegemist pettusega?

Lihtsalt tavaline puhastatud-valgendatud toode värvitakse üle, sest puhastamata looduslik peaks ju olema odavam, mitmed-setmed tootmisprotseduurid jäävad ju ära ... loogiline?

Miks müüakse täissuitsuvorsti nime all plastmass-soolikasse topitud ollust?
Küsimusi on tohutult, mingi rakutoit, mida tarbib võib olla 0,01% elanikonnast, on selle kõrval köki-möki.