Viimasel ajal on mul aga tunne, et ütlust “kurvikas naine on seksikas” on hakatud valesti tõlgendama… ja vabandust, aga seda teevad paksud naised. Nemad üksi arvavad, et ka nende puusasangad, kõndimisel omavahel liibuvad kintsud ja rippuvad käsivarred on ka kurvid. No ei ole!

Internet on täis tüsedaid naisi, kes on endast peeglis pesu väel pilti teinud ja pannud pildi allkirjaks “Sellisena sündinud!”, “Naised, hinnake oma kurve!” jne. Inglise keeles siis peamiselt, õudus, kui see epideemia ka Eestis leviks. Aga võib ju hakata levima, nii et tahaks sellele kuidagi käe ette panna!

Kordan siis: rasv kõhul, kintsudel käsivartel EI OLE kurv. See on puhas pekk, millest tuleks kiiremas korras vabaneda, kui tahad oma tervist hoida! Miks on vaja lohutada end mõttega, et need on naiselikkuse sümbol, kurvid? Kui sa oled uhke selle üle, et sa oled paks, lase käia. Aga ära nimeta oma volte kurvideks ja oma puusasangasid naiselikuks. Piinlik! Olen ma ainus, kes nii arvab? Vaevalt küll, aga rääkige kaasa.