Kuna lisaks artikli autorile on ka teised inimesed hakanud neist lastest teatama, annab see taaskord alust igasugusteks ufoteooriateks.

Senikaua, kui ma pole ise ühtegi kummitust ega maavälist olendit oma silmaga näinud, ei usu neist ühtegi juttu.

35 aastat paranormaalseid nähtuseid uurinud ajakirjaniku David Weatherly sõnul on viimastel aastatel laekunud üha rohkem teateid mustade silmadega lastest, kellel on silmamuna täiesti must. Sellised lapsed käivad inimeste ukse taga koputamas ning palumas, et neid sisse lastakse.

Need, kes on lastega kokku puutunud, ütlevad, et lapsed on väga häiritud olekuga ning kohe on aru saada, et midagi on nendega valesti. Lapsi puudutades on inimestel pärast tekkinud rasked haigused ning ebaõnn elus. Mõnede arvates võib tegu olla deemonite, hübriidolendite või maavälise eluga.

Osad näevad, teised mitte
Neid teooriaid on tänapäeval juba liiga palju - alates sisalikeks moondunud riigijuhtidest kuni mustade silmadega laste või ufode poolt röövitud inimesteni välja. Kõiki neid teooriaid vaadates tundub, nagu toimuks maailmas väga palju paranormaalset. Kuid siiski näevad seda väidetavalt väga vähesed inimesed. Need, kes veedavad oma igapäevaelu töö ja kodu vahel liikudes, ei kipu nägema kummitusi ega maaväliseid olendeid.

Linna vahel jalutavad piiblipoisid räägivad mingitest ilmutustest, mida keegi nägi taevast tulemas ning sai seeläbi nägemuse ja ilmatu tarkuse. Pool nende evangeeliumist on üles ehitatud sellele, kuidas keegi olevat metsas kohtunud jumalaga. Kuid jälle – miks osad näevad ning teised üldsegi mitte?

Aga mis siis, kui inimene on universumi kese? Mis siis, kui universumis pole meie kõrval ühtegi teist eluvormi ning meie olemegi need, kelle ümber kogu see elutrall siin universumis käib? Mis siis, kui pole olemas tulnukaid ega teistsugust elu? Äkki peaksime mitte mõtlema sellest, mis toimub Kuu teisel poolel, vaid tundma rohkem huvi oma lähedaste ja sõprade vastu.

Ausalt öeldes pole ma näinud elus ühtegi kummitust, sisalikuks moondunud inimest, maavälist olendit, lendavat taldrikut ega ka mustade silmadega last. Seepärast on keeruline kõiki neid teooriaid ja lugusid mõista.