Abilinnapea Aas kirjutas oma kogemusest liikluses Tallinnas toimunud rattaralli ajal ja mainis ka laulu- ja tantsupeo liikluse reguleerimist. See puudutas ka mind, sest olin isegi seal liiklusreguleerija ning tean väga hästi, mis seal toimus ning tean ka seda, et politseinikud kiitsid sealseid liiklusreguleerijaid väga hea töö eest.

Seega küsiksin, kus kohas Tallinna abilinnapea sellist olukorda nägi, kus liiklusreguleerija ei saanud oma tööga hakkama? Kui ta nii väga tahab sõna võtta liiklusreguleerimise koha pealt, siis siit ka üks hea soovitus ja seda kõigile, kes kritiseerivad liiklusreguleerimist: tulge ja reguleerige ise nii suurt üritust nagu seda on laulu- ja tantsupidu!

Siis saate teada, kui pingeline see töö on. Ausalt öeldes arvan, et paljud teist ei suudaks selle tööga hakkama saada, sest töö on pingeline ja väga raske - päike paistab otse lagipähe ja asfaldilt hõõgub vastu kuumust.

Oleks tore, kui Tallinna abilinnapea Taavi Aas võtaks oma sõnad tagasi või tuleks ise järgmisel laulu- ja tantsupeol liiklust reguleerima.

Laulu- ja tantsupeol reguleeris liiklust OÜ Meeskond ja eepool mainitud rattarallit reguleeris AS Ühisteenused. Neid kahte firmat ei saa kohe kindlasti samastada.