Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel valdavalt soolaniisked või niisked. Sõiduradade vahel esineb paiguti vähest soolalumesegu.

Teetemperatuurid on allpool nulli. Tuleb arvestada, et suurematel teedel võib olla jäiseid lõike.

Ilmaprognoosi kohaselt levib saartelt alanud lörtsisadu edasi mandrile ja läheb seal üle lumeks ning levib edasi idakirde suunas. Kuna tuul on puhanguline, esineb ühes lumesajuga kohati tuisku.

Pärastlõunal läheb sadu saartel üle vihmaks, läänerannikul lörtsiks. On jäidet, kohati sajab jäävihma (esialgu Lääne-Eestis)!

Täna algavad liikluspiirangud

Harju maakonnas Tallinna ringteel (km 30,6–30,7) on valgustusposti paigaldamise tõttu suletud üks sõidurada. Liiklus allub ajutisele liikluskorraldusele.

Harju maakonnas Keila–Haapsalu maanteel Kanama liiklussõlmes (km 4,1–4,2) ja Niitvälja–Kulna maanteel (km 1,1–1,2) on kiiruspiirang tehnovõrkude ja ajutiste mahasõitude rajamise tõttu.

Meeldetuletuseks juhile liiklemisel talvistes teeoludes: vali teeoludele vastav sõidukiirus. Lubatud tippsõidukiirus ei ole kohustuslik.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.