Parkimine, peatumine ja/või sissesõit on erinevatel aegadel osaliselt keelatud Asula, Marta, Kauba, Magdaleena ja Tehnika tänavatel ja Asula põigus. Kõikidesse piirangutega kohtadesse paigaldatakse ajutised liiklusmärgid, vajadusel töötavad liiklusreguleerijad. Piirangud kehtivad mõnes lõigus kuni 17. augustini.

13.-16. augustini on lennujaama, kesklinna ja Lilleküla piirkonnas tavapärasest märgatavalt rohkem liiklust, samuti toimub Real Madridi ja Atlético Madridi meeskondade ja teiste külaliste transport, mis võib lühiajaliselt tekitada liikluses seisakuid.

15. augusti õhtul on ajutisi liikluspiiranguid mitmel pool, sest Raekoja platsilt ja Viru väravate juurest toimuvad fännirongkäigud staadionile. 14. ja 15. augustil on Vabaduse väljakul avatud suur festivaliala.

Pealtvaatajate jaoks parkimisvõimalusi staadioni juures ei ole. Korraldajad soovitavad kasutada ühistransporti või kõndida Lillekülla. Ajutine taksopeatus avatakse Kauba tänaval (asukoht Kauba tänaval vahetult enne ristumist Asula tänavaga).

Eesti jalgpalli liidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uibolehe sõnul on kõige tähtsam varuda staadionile tulemiseks aega. kuigi avavile on alles kell 22, soovitab ta tulla juba varem. "Kella seitsmest on väravad lahti. Inimestel on võimalik vaadata ringi staadioni ümber fännialal, pakutakse süüa-juua," ütles Uiboleht täna Delfile.

"Kindlasti tasub mõelda, kust staadionile ligineda. Kõige parem on jalakäijate vaatevinklist ligineda Kauba või Asula tänava kaudu või ka Kristiine keskuse poolt, Lilleküla raudtee peatuse juurest on tulemas korralik valgustatud, asfalteeritud tee," jagas Uiboleht soovitusi.

Õhtul kõnnib palju inimesi kesklinna ja Lilleküla staadioni läheduses. Selleks, et fännid jõuaksid kiiremini ja liiklusohtlikke olukordi tekitamata staadionile, peatavad politseinikud ajutiselt liikluse.