Jõgeva maakonnas on kuni 15. septembri kella 20-ni teeremondi tõttu liiklusele suletud Põltsamaa–Võhma maantee Põltsamaa linnas (km 2,2–2,6).

Sõiduautodele ja kuni kaheksatonnistele veoautodele on ümbersõit korraldatud Eha ja Õnne tänava kaudu. Raskematele veoautodele on ümbersõit Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa, Põltsamaa–Pajusi–Luige ja Jõgeva–Põltsamaa maantee kaudu. Teekond pikeneb 1,5 km võrra.

Pärnu maakonnas on täna kell 10–17 truubiremondi tõttu liiklusele suletud Kärbu–Kõima maantee Kihlepa–Tuuraste lõigul (km 6,3–6,4). Ümbersõit on korraldatud Audru–Tõstamaa–Nurmsi maantee kaudu. Teekond pikeneb 2,5 km võrra.

Harju maakonnas Tallinna–Narva maanteel Maardu–Kuusalu lõigul (km 17,3–40,1), Kuusalu–Vahastu lõigul (km 41,4–50,3) ja Kemba–Valgejõe lõigul (km 56,2–61,7) on teekatte märgistustööd. Töötsoonis on kiiruspiirang.

Viljandi maakonnas Valga–Uulu maanteel Karksi–Nuia linnas (km 57,5–59,2) on kiiruspiirang tee geoloogiliste uuringute tõttu.

Viljandi maakonnas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maanteel Võhma–Olustvere lõigul (km 18,7–22,9) on teeremont. Töötsoonis on kiiruspiirang. Üks sõidusuund on suletud. Liiklust reguleeritakse.

Võru maakonnas Kubja–Roosisaare maanteel Kase–Linavästriku lõigul (km 4,2–4,3) on teeremont. Töötsoonis on kiiruspiirang. Üks sõidusuund on suletud. Kehtib gabariidipiirang: laius kuni 4 meetrit.

Eelteade

Võru maakonnas Vana-Antsla-Lüllemäe maanteel on Anne raudteeülesõidukoht (km 6,6–6,7) raudtee remonttööde tõttu liiklusele suletud 5. juulil kell 8-20. Ümbersõit on korraldatud Kobela–Antsla–Lusti–Valtina kaudu.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.