Lääne-Viru maakonnas Tapa-Loobu maanteel (km 8,8-8,9) on üks sõidusuund suletud teeremondi tõttu, liiklust reguleeritakse. Töötsoonis on kiiruspiirang.

Ida-Viru maakonnas Jõhvi–Tartu–Valga maanteel (km 8,3-13,3) on kiirus piiratud teeremondi tõttu.

Harju maakonnas Alliku–Laagri maanteel (km 0,0-3,3) on üks sõidusuund suletud asfalteerimise tõttu, liiklust reguleeritakse. Töötsoonis on kiiruspiirang.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maanteel (km29,9-41,7) on kiiruspiirang pindamise tõttu.

Ida-Viru maakonnas Kohtla-Järve-Kukruse-Tammiku maanteel (km 7,99-9,0) on kiiruspiirang teekatte märgistustööde tõttu. Töötsoonis suletakse tee liiklusele lühiajaliselt kuni viieks minutiks.

Pärnu maakonnas Pärnu–Lihula maanteel (km 35,3-35,6) toimuvad puurimistööd. Kiirust ei piirata.

Harju maakonnas Tallinna–Paldiski maanteel (km 24,9-29,5) toimuvad teekatte parandustööd. Kiirust ei piirata. Töö on liikuva iseloomuga.

Püsiv muutus

Alates tänasest suletakse Harju maakonnas Tallinna–Narva maanteel (km 17,2-18,7) praegune Maardu–Raasiku maantee mahasõit ning Narva maanteel asuv tagasipööre. Liiklemine toimub edaspidi ainult mööda uut kogujateed.

Tallinna poolt Kostiveresse suunduvad liiklejad peavad kasutama n-ö Tallinna prügila mahasõitu, mis on tänasest Kostivere mahasõidust ca kaks kilomeetrit Tallinna pool.

Kostivere poolt tulevad liiklejad ei pea enam Tallinna poole sõitmiseks tegema ohtlikku tagasipööret Narva maanteel, vaid saavad mööda kogujateed sõita prügila liiklussõlmeni ning valida vastavalt soovile õige mahasõit.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.