Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maantee Sindi-Urumarja lõigul (km 6,0-12,1) algab maantee rekonstrueerimine, mis kestab kuni sügiseni. Töötsoonis suletakse üks sõidurada ning liiklust korraldatakse fooridega.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Rannapungerja maantee Palasi-Tudu lõigul (km 33,0-36,3) algab maantee rekonstrueerimine, mis kestab kuni augustikuuni. Töötsoonis on kiiruspiirang 30 km/h.

Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Ereda maanteel algab maantee rekonstrueerimine lõigul Jõhvi linnast Kukruse-Tammiku maanteeni (km 0-2,9). Töötsoonis on kiiruspiirang.

Harju maakonnas Laulasmaa-Lohusalu maanteel Laulasmaal (km 1,7) algab mahasõidu ehitamine. Vajadusel kitsendatakse teed.

Teeolud

Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel enamasti kastest niisked. Teepinna temperatuurid on kohati nullilähedased, kuid siiski kõikjal plusspoolel.

Prognoosi kohaselt täna pilvisus tiheneb ning õhtupoolikul sajab mitmel pool vihma.

Meeldetuletuseks juhile: keskendu autoroolis juhtimisele! Kasuta hands-free süsteemi või peata auto telefoni kasutamiseks ohutus kohas. Kui juhid, siis juhi!

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.