Harju maakonnas Keila-Haapsalu maanteel Vasalemma sillal (km 15,2) toimuvad täna geoloogilised uuringud. Kehtib kiiruspiirang, üks sõidusuund ajutiselt suletud.

Teeolud

Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel suuremas osas Eestist lumised.

Sajab lund, sadu on tihedam Põhja-Eestis, Pärnumaa on suuremalt jaolt veel sajust puutumata. Nähtavus võib saju ja teedel oleva lendleva lume tõttu piiratud olla.

Ilmaprognoosi kohaselt päeval lumesadu jätkub, kuid sadu muutub harvemaks. Hommikul on põhjarannikul pinnatuisku, hiljem tuul nõrgeneb. Seega tuleb täna arvestada lumiste ja libedate teedega, seda eriti kõrvalmaanteedel, kuhu hooldemasinad jõuavad hiljem.

Meeldetuletuseks juhile talvistes teeoludes: libeduse oht on kõige suurem sildadel, viaduktidel, metsavahelistel teelõikudel, ristmike kiirendus- ja aeglustusradadel, bussipeatuste läheduses, raudteeülesõitudel. Neis paigus toimub rohkem pidurdamisi ja kiirendamisi ning lumi ja jää lihvitakse kiiremini libedaks.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.