“Väisasime fondi tublide vabatahtlikega Keskerakonna, Reformierakonna, Sotside, Roheliste, EKRE, IRLi, Savisaare nimekirja & Tegusa Tallinna ning Vaba Tallinna Kodaniku pidusid,” rääkis vähiravifondi “Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu. “Haarasime igal pool mikri, pildusime tervitusi ja kuulutasime kõik poliitikud päeva võitjateks — sest võitja pole mitte niivõrd see, kes pääseb võimule, vaid see, kes toetab abi vajavat ligimest.”

“Kutsusime kõikjal vanu erakonnakalu ning noori poliitikuhakatisi üles soojendama oma südamed ja kinkima vähihaigetele annetusega lootust ning elupäevi,” ütles Toivo Tänavsuu. “Nõnda robinhoodlikul moel korjasime igal pool raha kokku. Olgu liberaalid, tsentristid, tolerastid, rahvuslased või kes tahes — vähihaiged said kõikjal täieliku mandaadi ning toetuse. Valitses fantastiline ühtsus ja üksmeel!”

Vähiravifond “Kingitud elu” on 2017.aastal toetanud enam kui 75 Eesti inimest ning panustanud nende ravidesse kokku ligi 750 000 eurot.

Rekvisiidid annetuse tegemiseks leiab aadressilt www.kingitudelu.ee/annetajale.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud Elu” (http://www.kingitudelu.ee/) on asutatud 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi poolt. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri. Raha tuleb sihtasutusele tehtud annetustest. Fondi nõukokku, mis otsustab kas ja keda toetatakse, kuuluvad onkoloogid dr Peeter Padrik, dr Hele Everaus, dr Kristiina Ojamaa, dr Kadri Putnik, Tartu Ülikooli hematoloogia eriala dotsent dr Edward Laane, ettevõtja ja Belgia aukonsul Eestis Erik Sakkov, näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp ja suhtekorraldaja Janek Mäggi.