GUCCI UUS MEESTEKOLLEKTSIOON Naiseliku, prügikastiliku, vanaema-pööningliku puudutusega kevad-suvi 2019 kollektsioon, mis näeb välja nii jahmatav, et on pannud kogu maailma meespere moest rääkima.
ÖÖLIBLIKAMEEMID Interneti meemisügavuste uus ja veider trend. Ööliblika – täpsemalt suru – meeme hakkas tulvama pärast seda, kui üks redditi kasutaja postitas foto enda aknaklaasile valgust noolima tulnud öötiivulisest.

MÄDAHEERINGAVIDEOD Põrgulikult haisvat surströmming’ut süüakse Rootsis sügiseti. Sel ajal lendab silme ette ka aina rohkem ja rohkem uusi mädaheeringa söömise videoid, kus antigurmaanid öögivad ja oksendavad. Muidu okei, aga teinekord hakkavad need videod iseenesest tööle. Näiteks siis, kui sa ise traditsioonilist heeringat hapukoorega sööd.

NETIMÕNITAMINE Marika Korolev läks Perekoolis kommenteerijate vastu kohtusse ja sai teada, et tema anonüümse solvamise taga olid mitmed tuntud, väliselt soliidsed ja korralikud inimesed. Masendavad tüübid, ausalt.

Nädala sõna: Skäff

Eriti terav ja pikantne kuulujutt. „Kas sa viimast skäffi oled kuulnud?“ küsitakse sult täna õhtul kokteilibaaris.

Vaata ka kõlakas, huhu, klatš, külajutt, tühijutt, Kroonika, klatšijutt, faama, ilmajutt, kuuldus, kumu, kõmu, lorijutt, kõlakas, kõlin, kõmujutt, kell, tagaseljajutt, pasta, kelbas, sosin, Kalju Ranna Valitud Sahinad, laim, naised saunas rääkisid, snüüs, shnaal, elu24, Perekool.