TSOON

Olen tsooniinimene. Kui ma kirjutan või filmi ette valmistan, siis ma segamist ei talu. Tihti on nii, et kui saabun näiteks Pääskülla kirjutama, siis juba ootab ema redeliga ees, et näiteks varikatuse pragusid parandada. Tavaliselt lõppevad sellised parandustööd sellega, et kirjutamiseni ei jõuagi ning selle asendab lesimine. Aga elu näitab, et lesida on vaja, seejärel kirjutan juba suhteliselt kiiresti. Samuti on mul olmega raskusi, ma ei suhestu sellega eriti hästi või siis eelistan võtta eraldi päeva, kus minu tsooniks kujunebki olme.

MALE

Male on see, mis mul ikkagi varjuna kannul käib. Isegi kui ma seda väga palju ei mängi, siis kuidagi ta mu ellu satub. Suvel üritasin lapsega malet mängida – enamasti algas see pika vaidlusega, miks on vaja sellise igava jamaga tegeleda. Mina jällegi arvasin, et kümme minutit malemängu ei võta tükki küljest. Lõpuks vandusin alla. Üldiselt olen tähele pannud, et mängivad inimesed on õnnelikumad. Nii et e2 – e4.

COCA-COLA

Coca-Cola joomine on olnud üks minu suurimaid kirgi. Viimasel ajal on ilmunud ka terviseuuringud, mis toovad välja koka joomise positiivsed omadused: parandab seedimist ja keskendumisvõimet. Siiski olen viimasel ajal selle mõnusa joogi joomisele selged piirangud pannud. Coca-Cola joomiseks peab eeskätt raudne tervis olema.

MICHEL HOUELLEBECQ

See on kirjanik, kes mulle tõesti väga meeldib. Tean, et selles ei ole midagi originaalset, ta meeldib kõigile, aga olgu ta siin siiski ära mainitud. Houellebecq on tabanud oma halastamatul moel väga täpselt tänapäeva inimese heitlikku ning mõneti instrumentaalset hinge.