Pisikest murdumist nublu kuulamise ja kuulamise hoos võib siiski märgata. Singlite tabelis ta enam kolme looga ei juhi. „2 Quick Start“ langes nüüd kolmandalt kohalt kuuendaks, ja tema „Rulli rulli rulli“ remiks sammukese üheksandalt kümnendaks.

Eesti tabel jätkab rammestava stabiilsusega. Päris uusi lugusid listis pole ning need, mis on, seisavad üsna paigal. Taastulijana on positsioonile 40 nihkunud Ewert & The Two Dragonsi iidne „Good Man Down“. Uudo Sepp, kelle „Sinule“ tungis eelmisel nädalal uue tulijana kuuendale kohale, on tõmbunud alla kaheksandaks. Ei saanud ta isegi 5MIINUSE „Trenažöörist“ läbi, aga ehk istub pikemaks ajaks siiski esikümnesse.

Singlitabelis on uutest tulijatest kõrgeima hüppe teinud Kanye West looga „I Love It“, kus teeb kaasa nooruk Lil Pump. Pala on pursanud kohale number kolm. Nii et vanameister Kanye Westi koostöö uue kooli mõminaräppariga lendas kaks kohta kõrgemale kui eelmisel nädalal Eminemi „Lucky You“, albumilt, kus vanameister mõminaräppi hoogsalt sõimab.

Uustulnuk kohal 24 on duo Silk City koos lauljatar Dua Lipaga. Silk Citys tegutsevad superprodutsendid Mark Ronson ja Diplo, Dua Lipa oli kevadel singlitabelis koos Calvin Harrisega esitatud looga „One Kiss“ esimene.

Ja Diplo käsi on mängus ka kolmandal ja viimasel uuel tulijal singlite tabelis – lugu „Thunderclouds“ esitab ta koos lauljate Sia ja Labrinthiga ühises projektis LSD.

Eminemi uuelt albumilt „Kamikaze“ oli möödunud nädalal singlite paremusjärjestuses kümme lugu. Selleks korraks on neid alles kuus. Aga pikkade plaatide nimestiku juhib Eminem endiselt. Ja jääb tippu ilmselt pikaks ajaks.

Albumitabelisse on taas sisse murdnud traagika. Taas on siitilmast lahkunud üks võrdlemisi noor mees ja räppar – Pittsburghist pärit Mac Miller, kes on nautinud sel kümnendil vägagi okeid karjääri, suri 7. septembril hotellitoas, arvatavalt üledoosi.

Kurb uudis on tähelepanu mehe loomingule viinud ja nii on kaks tema plaati albumite tabelisse tõusnud. Album „Swimming“, tema kõige värskem materjal – ilmus augusti alguses –, mis on edetabelis korra ka nägu näidanud, ja siis „The Divine Feminine“ aastast 2016, mis on tabelis kohal 40.

Albumitabeli esimese 40 hulka on lõpuks rühkinud ka Vaiko Epliku „Uus karjäär uues linnas“. Kui album juuni lõpus ilmus, siis jättis autor teose Spotifyst eemale. Teos ilmus füüsiliselt ja teistel digitaalsetel platvormidel ega rebinud paremusjärjestusse. „Sain aru, et kui sind Spotifys pole, siis sind polegi olemas“ – midagi umbes sellist ütles Eplik ühes intervjuus ja näed! – plaat, mida muusik lõpuks ka kontsertidega tutvustab, on Spotifysse saabununa ka tabelisse jõudnud.