IGAPÄEVAELU MÜSTIKA Kinodesse jõuab uus film Vello Salost, kelle elurõõm ja avarus panevad muigama ja pisarat poetama. Režissöör Jaan Tootsen on öelnud, et Saloga Roomas käimine oli nagu klassiekskursioon koos Ken Saaniga. Miks, saate teada filmist.
SEENED Jaa, nüüd on käes see aeg, kui nunnud kassi- ja titepildid peavad taanduma ja kallite kaasmaalaste korvid ja sotsiaalmeediakontod täituvad seentega. Eestlane on korilane ja korilaseks ka jääb!

„AJAKIRJANDUS EI OLE NAIST KAUNISTAV AMET“ Palun naasta 21. sajandisse, Priit Pullerits!

HÄRJAILA Harju tänaval tühjaks jäänud majandusministeeriumi hoonet Riigi Kinnisvara AS maha müüa ei suutnud, nüüd kolivad sinna uued ametnikud! Kuulge, lõpetage inimestele valetamine – superministeeriumi ehitamise üheks põhjuseks toodi nimelt soov loobuda kallist kinnisvarast vanalinnas!

Nädala sõna: Halamaja

Termin Kalamaja ja tema kõrgenenud sotsiaalse õiglustundega elanike kohta. Halamajas arvatakse, et jagatud mure on alati pool muret ja kuna käsitöövelode kõrvulukustava vurina sees ei kuule sind keegi, on targem oma murepoeg Facebooki ühishalamise seemneks üles riputada.

Vaata ka Facebooki grupp „Kalamaja“, Tops, Boheem, Kalma saun, Väike-Kalle, halama, kurtma, solvuma, za rodinu, za Stalinu; seni kurdan, kuni koolen, Öömaja, halastus, alastus, halastusõde, halal liha, Alabama, „Alandatud ja solvatud“, ylös ja alas, Obama, „Mesilane Maia“, riiklik hange, Uber, vege, legit, vettesünnitus, Rain Simmul, Aperol spritz, Peeteli kirik, Patarei vangla, puukäekell.