Nädala anekdoot

Kuidas tuli EKRE mõttele nõuda justiitsreformi? Riigikogu liige Jaak Madison läks abipolitseinikuks ja avastas, et pättide seas on väga palju võimalikke EKRE valijaid.

Nädala Tõniste

Saksamaal ettevõtjad ei teagi, mis asi on alkoholiaktsiisi tõus.

Valitsuse pressikonverentsil 19. juulil

Oled veetnud võluva härrasmehega ilusa õhtu kallis restoranis, kui aga kelner hakkab arvet tooma, lukustab mees end ­WCsse. Kui oled arve ära maksnud, tuleb mees tagasi ja vaatab sind kurbade, nõnda kurbade silmadega.

Oled võtnud mehe enda juurde katseperioodiks koju ja võimaldad tal demonstreerida oma kokandusoskuseid ning küsid hommikusööki. Mees küsib selle peale: „Kas me täna ei söögi väljas?“

Talle meeldib väga su BMW kõrvalistmel hängida, aga ta käsi ei eksi kunagi su põlve peale, olgu su kleit nii lühike kui tahes. Ta võib pikalt uurida, kui suured veljed su ­BMW-l on, aga ta ei taha üldse teada, milline su magamistuba on. Jõuad olukorda, kus seelik enam lühemaks minna ei saa, ja teed juba ühemõttelisi seksinalju, aga meest huvitab vaid see, kuidas su BMW tagurduskaamera töötab.

Viid talle valentinipäevaks südamekujulise muffini ja vaatad teda üliseksikalt. Su kallim vaatab pettunult oma kingitust ja märgib hetk hiljem Facebooki suhte staatuseks „vaba“.

Rõõmustad selle üle, et mees on romantik ja soovib sinuga abielluda. Rõõmustad eriti selle üle, et mees on vanamoodne tüüp, kes huvitub pulmadest juba enne seksimist.

Planeerite koos pulmasid, aga avastad, et omale korraliku smokingu hankimise asemel käib mees mööda autopoode ja räägib Lexuse ja Mercedese müügiesindajatega toonil, nagu hakkaks ta päriselt mõnda sellist autot ostma.

Seletad mehele pikalt, mis on kihlus ja mida tähendab kihlasõrmus. Komistuskohaks kujuneb mehe võimetus mõista, et see on see üks asi, mille tema peab naisele ostma.

Saad mehe lõpuks voodisse, aga märkad murelikult, et horisontaal­asendis tegutsedes on mehel peas täpselt sama pingutuse grimass nagu jõusaalis.

Teil tekib tõsine tüli, kui mees kuuleb, et pärast pulmapidu läheb pulmasõidu Audi tagasi autorendifirmasse. Mees surub selle peale reied kõvasti kokku ega anna mitu nädalat kätte.

Mees ei taha enam sugugi pulmadest rääkida, küll jätab ta igale poole vedelema ajalehti, kus lehekülg on lahti jäetud mõne kalli auto reklaami kohale.

Ostad mehele Länkari. Nendid, et nii siirast rõõmu kui mehe näos oled näinud vaid lasteaialastel, kui jõulukingitusi jagatakse.

Mees ütleb, et märkas su juustes esimesi halle karvu ja silmade ümber kortse, aga armastab sind ikka. Seejärel mängib mees oma Länkari võtmetega, võtab sul käest kinni ja teeb su laubale hellalt musi.

Tulevad pulmad. Oled maksnud kinni nii sõrmused, mehe ülikonna kui pulmapeo. Pulmasõidu Audi saab mees peale pidu endale jätta. Olete mõlemad õnnelikud ja mees kinnitab sulle, et armastab sind su võrratu hinge pärast.