VÄRSKE KARTUL OMA PÕLLULT Kus see alles maitseb hea! (Pange ikka võid ja soola ka peale!)

EI, FESTIVAL EI PEATU, EI, EI! Kas minna tuleval nädalavahetusel Augustibluusile, Moonlandile, Intsikurmusse või Eesti Hip Hop Festivalile? Tõeline festivalihunt käib igal nädalavahetusel vähemalt kahel festivalil, ühel suveteatrietendusel ja muidugi ka mõnel vabaõhukontserdil. Küll sügisel puhkab!

ÕNNETUSED ÜLEKÄIGURAJAL Kuidas peaksid jalakäijad turvaliselt autoteed ületama kui nad ülekäigurajal alla aetakse?

KEHV TEENINDUS, NADI VALIK Küll pole kohvikutes külma vahuveini, küll klaase, küll saadetakse kliente täis suveterrassile ainult üks teenindaja, küll pole üht, küll teist toitu, küll ei suudeta tunniga tuua lauda suupistetaldrikut. Mis toimub, Eesti kaupmehed ja toitlustuskohad? Suvine ürituste ja puhkuste aeg tuli taas ootamatult nagu talvine lumi teehooldajatele?

Matusepidu

Möödunud nädalavahetusel toimus Viljandis Mureli tänaval lärmakas pidu, kus muuseas põletati autorehve. Kui politsei meeleolukale peole jõudis, tuli välja, et tegemist oli ühe Odessas hukkunud meesterahva matustega. "Selgus, et seltskond täisealisi pidas matusepidu, mis väljus kontrolli alt ega arvestanud ümberkaudsete inimeste soovi öörahule," kommenteeris politsei pressiesindaja.

Vaata ka sütti-sütti, lõke!, matusebüroo, hauakivi, Haudi.ee, kirst, pärg, pits viina, "Bemmi kummid", "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas", "Kummi-Tarzan", "Pulmad ja matused", "Minu pirakas Kreeka pulm", peied, peiupoiss, reied, kanakints, vorstipidu, tutipidu, öölaulupidu, punklaulupidu, soolaleivapidu, pulmapidu, lõpupidu, tühjendusmüük, reoveepaak, "Viljandi paadimees".