Nädala anekdoot

Džentelmen kurdab: „Sõitsin rongiga Tartu. Minu kõrvale istus ilmateadustaja Triin Tuula. Oleksin tahtnud temaga tutvuda, aga see polnud võimalik.“

„Miks?“

„Etiketireeglid. Esiteks, kui pole tutvustatud, siis ei tohi juttu üles võtta muust kui ilmast. Samas on ebaviisakas alustada juttu teise inimese tööasjadest. Kogu lugu.“

Jaak Madison, poliitik:

Olen veetnud suve esimesed nädalad, mõeldes selle peale, kuidas saavad kaks homomeest omavahel lapse saada, nagu Delfi kirjutas. Lähiajal kohtun patuteaduste doktor Varroga, ta lubas mulle saladuse paljastada.

Jüri Ratas, peaminister:

Nagu kõik eestlased, käin ma suvel marjametsas ja seenel. Metsas on peale mustikate ja kukeseente alati palju inimesi, kellega ajan mõne sõna juttu ja surun lahkumisel kätt. Kas teie olete näinud Taavi Rõivast või Kaja Kallast riisikaid korjamas? Mina ka mitte.

Kaja Kallas, tulevane peaminister:

Tulin just Brüsselist tagasi, et kevadel Eesti peaministriks hakata, ja olen Eesti arengust väga positiivselt üllatunud. Kas te teate, et nad on ehitanud SEB peahoone vastu terve uue pilvelõhkuja, mille küljel on pikk punane triip? Ja Viimsis on nad ehitanud terve rea kaubanduskeskusi ümber ühe ristmiku, kus varem ulgus tuul!

Eesti imetlusväärne areng näitab rahva passiivset vastupanu Jüri Ratase ebakompetentsele valitsusele.

Mart Helme, poliitik:

Suvel olen peamiselt mõisahärra, aga mõtlen siiski ka poliitika peale.

Viimasel ajal vaevab mind küsimus, kuidas panna eestlasi mõistma Donald Trumpi tähtsust nende jaoks. Olen selle selgitamiseks välja mõelnud hea hüüdlause: „Kogu maailma antiglobalistid, ühinege!“

Riho Terras, kaitseväelane:

Vaatasin hiljuti, väike pisar silmanurgas, ajateenistusse võetavaid noori mehi, sest kui nemad välja saavad, olen mina juba kaitseväest pensionil.

Olen juba avastanud enda jaoks uue hobi ehk kodukujunduse, millega kavatsen tegeleda peale pensionile minemist. Martin Herem kritiseeris horisontaalset triipu, mis pidi mind paksuks tegema, mistõttu viimasel ajal olen Jyskis vaadanud rohkem mummulisi ja südametega põllesid, et end oma tulevaseks eluks ette valmistada.

Tanel Padar, laulja:

Nagu kindlasti teate, on mul uus, noor ja ilus naine. Käin temaga reisimas, restoranis, sporti tegemas, muuseumis ja isegi teen talle süüa. See kõik on nagu täiskohaga töö ehk õllejoomise ja muude tavaliste suverõõmude jaoks polegi aega.