Ossinovskile kuulub nimelt Eestis aktsiaselt Skinest Grupp, millel on tütarettevõte Skinest Rail, millele kuulub omakorda Lätis tütarfirma Eska Trading. Eska Trading ongi Taxify osanik.

Ossiniovski osalus Taxifys on tilluke, Krediidiinfo andmetel vaid 1,33 protsenti, kuid tulevase suurinvesteeringu järel võib selle väärtust hinnata miljonites eurodes.

Märkimisväärne on Läti kaudu investeerimine seetõttu, et Olegi poliitikust poeg Jevgeni sattus avalikkuse kriitika alla alkoholitarvitamise piiramise ideedega, mis hoogustasid käraka ostmist Lätist ja tõid kaasa aktsiooni „Maksud sõidavad Lätti“.

Taxify peamees Markus Villig (23,8 protsenti firmast) on investeerinud oma ärisse samuti Läti kaudu, kusjuures tema valdusfirma kannab kõigi kääbikusõprade hämmastuseks kurjakuulutavat nime Mordor Management.

Taxifyl on Lätist veel kaks osanikku: Grest Technologies ja ZERO Technologies. Neile kuulub vastavalt 11,67 protsenti ja 8,43 protsenti osakapitalist. Mõlema ettevõtte taga on eestlased: ühe puhul Oliver Leisalu ja teise puhul Siim Käba.

Kokku on „lätlaste“ käes lausa 45,3 protsenti Taxifyst.