Nädala anekdoot

Tartu ülikooli rektor Toomas Asser õpetab tudengeid diagnoosima Alzheimeri tõbe.

Esimene järk: patsient unustab WCst tulles püksiluku lahti.

Teine järk: patsient läheb WCsse ja ei suuda meenutada, miks ta sinna läks.

Kolmas järk: patsient tuleb WCst ja avastab, et oli unustanud püksid alla lasta.

Hans Kruus. Otsusekindla pilgu ja sirge seljaga Hans oli tark ja haritud mees, kelle elutee viis sõtta, Tartu ülikooli ja koos juunikommunistidega Eesti riiki hävitama. Seega oli Hans klassikaline „paha poiss“, kes oleks sobinud seiklusjanustele, suuri emotsioone otsivatele tüdrukutele, kes suhte jätkusuutlikkusest nii palju ei hooli. Kruusi „paha poisi“ imagot tugevdab see, et ta suutis 1950. aastal ka oma uute kommunistlike sõpradega tülli minna ja põlu alla sattuda. Hans oli salapärane ja põnev!

Arnold Meri. Autasustatud sõjamees ei loobunud elu lõpuni kommunistlikest vaadetest. Arnold paneb jalad värisema konservatiivsema ellusuhtumisega naistel, kes ei taha habemega lödipükse, vaid oskavad hinnata kindlameelseid mehi, keda ei murra ei tormituuled, vaenlase kuulid ega ebasoosingusse langemine.
Karl Vaino. Temas on ühendatud ehtne eesti jonn vene suure hinge joviaalsusega. Tähtsa mehena tundis ta oma väärtust ja käitus sellele vastavalt. Ta teadis, et oma inimeste, sealhulgas oma naisterahva eest tuleb hoolitseda. Karl oleks sobinud rohkem sellistele naistele, kellele on tähtsad naaritsanahksed kasukad, Volgad ja tuusikud Bulgaaria kuurortitesse.

Karl Kortelainen. Tema oli Eesti KGB juht siis, kui kord oli veel majas ning homode asemel marssisid Tallinna tänavatel töölised. Karli kodus ei jäta lapsed kunagi ühtegi legoklotsi vedelema, hinnetelehel pole kunagi ühtegi kolme ja kodu on alati laitmatult puhas. Viimane on muidugi sinu teha, Karl töötab kaua, aga märkab õhtul kodus ometi iga tolmurulli, mille oled koristamata unustanud. Karl on ideaalne korraarmastajast pereinimesele.

Edgar Savisaar. Edgaril õnnestus komparteis veeta vaid oma nooruspäevad, aga õpitut ei unusta ta kunagi. Edgar oli sõprade võitmise ja inimeste mõjutamise meister, kes pälvis selle toel nii kaaslaste lugupidamise kui ühiskondliku austuse. Edgar sobib sellistele naistele, kellele meeldib meestele alt üles vaadata.