Selle võimsa liigutusega haarab Reket endale mitu tippmarki.

Esimest korda on Eesti lugude paremusjärjestiku esikoha lugu uus tulija. Antud juhul siis Reketi „Nagu täna“.

14 esimest lugu on kõik uued tulijad ja kõik positsioonid ühe artisti käes – ka midagi sellist pole varem juhtunud. Et seda rekordit, lüüa peab väljakutsuja ilmutama uue albumi vähemalt 15 looga ja olema muidugi sarnase kaliibriga staar nagu Reket.

Lisaks albumi „Rahu“ lugudele on tipp-40s veel seitse Reketi lugu, misläbi kuulub talle üle poole tabelist – 21 lugu. Jällegi rekord.

Varasem tippmark – kümme lugu tabelis – kuulus 22. jaanuarist ansamblile 5MIINUST ja seda on hiljem korranud NOËP.

Reketi rünnak vähendab ka artistide arvu, kellel tabelisse üldse asja on – Eesti lugude listis on käesoleval nädalal vaid kümme eri artisti.

Reketi vägiteod ei piirdu üksnes Eesti lugude tabeliga. Albumite tabelis on „Rahu“ uue tulijana esimene. Esimene kord, kui kodumaine plaat selle tabeli uustulnukana kinni paneb.

Järgmised kõrgemad Eesti plaadid albumite jaos on samuti Reketi omad –10. kohal on tema „Super ei“, kohal 11 „Tuule tee“. Kolm albumit ühelt artistilt esimese 40 seas on samuti uus rekord, ent seda jagab Reket tantsumuusikatähe Aviciiga, kelle ootamatu surm on esikümnesse tõstnud kolm tema varasemat albumit.

Ka singlitabel on Reketit täis, kuigi esikoht jääb tal selles arvestuses veel püüdmata. Selle nädala number üks lugu Eesti digikanalites on Ariane Grande värske pala „No Tears Left to Cry“.

Reketil on aga selles tabelis, mis koondab nii Eesti kui välismaiste lugude kuulamist ja ostmist, 11 eri lugu.

Tal jääb ületamata XXXTentacioni rekordid, kellelt jõudis uue albumi ilmumise aegu TIPP-40sse 12 lugu uustulnukana ja kokku sai tema lugusid listi sedasi 14 (see juhtus 26. märtsil).

Aga kodumaised palasid pole ühe nädala tabelis korraga nii palju olnud kui Reketil nüüd. Reketit on kokku 11 lugu, seni on Eesti muusika näidanud end kõige võimsamalt 5. veebruari tabelis, kui Eesti lugusid mahtus sisse 4.

Üleüldse on sel nädalal singlitabelis 20 uut tulijat. Seegi rekord.

Seedime nüüd natuke aega seda pauku.

Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.