TAAVI RÕIVAS VOL. 2. Hanno Pevkuri saatus kordab Taavi Rõivase oma – autsaiderist Reformierakonna esimeheks, varsti aga jalaga tagumikku ja ka Riigikogu aseesimehe sooja koha pealt minema. Over and out!
KARUOTT JA RAHAKOTT Kasiinoärimees Armin Karu müüb Olympicus oma osaluse ja teenib 130 miljonit eurot. Väikeaktsionärid nii õhinas ei ole, pigem vastupidi.

TSELLULOOSISÕDA Aadu Must teatas enesekindlalt, et Tartu lähistele tselluloosikombinaati küll ei tule. Kõlab nii, nagu oleks sellel sõnumil Jüri Ratase heakskiit…

SILDID LINDUDELE Muhumaa ja Saaremaa vahelise Väinatammi kõrgepingeliinidele paigutatakse lindudele mõistetavad hoiatussildid, öelnuvat Rainer Vakra. No on naljamees!

Nädala sõna: ajalehenik

Lapsesuust pärit uudiskeelend, mis tähistab ajakirjanikku või meediatöötajat.

Vaata ka ajakirjanique, tint, telenägu, raadiohääl, juutuuber, Twitteri avangard, leheneeger, hapukurgihooaeg, ajaleht Post, Marjustin, Propastop, Ilmar Raag, surra-murra, kommunikašuun, Katrin Lust, ajaleht Stolitsa, linnameedia, Taavi Aas, kommunaalfüürer, meediamaja, Bonnieri preemia, „Kuuuurija“, Väino Koorberg, ajakiri Luup, feissar, Toomas Hendrik Ilves, „Vaba Euroopa“, Müncheni putš, Oliver Kruuda, „Meedia keskpunkt“, Tallinna TV, sisuturundus, meediajuht, supertoimetus, digileht, pornokunn, Seksi-Kristi.