SITAAUGURIIGID Oligi juba igav jagada maailma lihtsalt esimeseks, teiseks, kolmandaks ja neljandaks maailmaks. Termin „sitaauguriigid“ rikastab oluliselt meie arusaamist emakesest Maast. Thank you so much, you very stable genius Donald Trump!
LEGO FESTIVAL Rocca al Mare keskuses algab nädalavahetusel Eesti esimene Lego festival, kus lapsed saavad võistelda ja suured inimesed 3D-lego­skulptuure vaadata. Lahe!

MÕÕGAGA TAGA AJAMINE Järva-Jaanis ajas üks tegelane kõrtsis alanud kakluses teisi mõõgaga taga. Küll suveniirmõõgaga, aga ikkagi. See on küll väga bääd nähtus. Reaalselt soovite keskaega tagasi minna, vennad?

BLONDID JA PUNAPEAD 2018 ei ole teie jaoks. Alanud aasta juuksevärv numero uno on kastanpruun. Juuksed näevad välja tervemad, läigivad kütkestavamalt ja silmad tulevad rohkem esile.

Nädala sõna: Ojasooneutraalne

Inimene, kes ei tea täpselt, kummale poole hoida skandaalis, mis Eesti ühiskonda sel nädalal kõige enam lõhestab. Tähistab ka inimest, kellel on Ojasoo asjas lihtsalt ükskõik.

Vaata ka NO99, NO104, hümn, „Kuidas seletada pilte surnud jänesele“, sooneutraalne, unisex, sugu on konstruktsioon, Feministeerium, Virgnia Woolf sind ei karda!, Sugu N, #metoo, struktuurne vägivald, Neutrogena, Neutraal Ziekenfonds.