Kitarrist Tarvo Valm. Avas oktoobris bändikooli Heliaed. Võttis tõsisemalt ette varasema bändiprojekti Pärl, mis andis detsembri alguses välja endanimelise debüütplaadi.

Bassimees Danel Pandre. Jõudis oma uue ansambliga Revals novembri alguses esimese EP („Jumal elab pealinnas“) ­väljaandmiseni. On endiselt Ott Leplandi mänedžer ja tegutseb muusikaliste sündmuste produtsendina. Näiteks Ruja kokkutuleku live, Leplandi Sinatra-laulude projekt, Kadri Voorandi Adele-laulude kontsert.
HÜVASTI, PÄIKE! The Suni viimane kontsert Kihnus.

Trummar Jaanus Salm. Mängib samuti Revalsis. Ja ka Tarvo ­Valmi bändis Pärl. Samuti kantribändis Kadi & Barn Brothers. Detsembris on tagunud trumme ka Juss ­Haasma ja Ikevald Rannapi kontsertidel ning salvestussessioonil Lenna Kuurmaa ja Juss Haasmaga.

Klahvpillimängija Tomi Rahula. On – ja oli ka enne – paljude telesaadete muusikaprodutsent. Sügisel näosaatel, kevadel tulevad uuesti „Väikesed hiiglased“ ja „Eesti otsib superstaari“. Tegutseb endiselt Tallinna Poistekoori juures ja A-kategooria jalgpallikohtunikuna, produtseerib ja kirjutab artistidele muusikat. Naudib aega, et saab olla võimalikult palju oma perega ja näha pisitütre Rubi kasvamist.