PÕDRATISSID Vallatu Instagrami trend, kus naisterahvad teevad oma ühest rinnast põhjapõdrapea – igasugu kleepekate, riidetükkide, väikeste kunstsilmade abil – ning pildistavad selle jõuluime tervele maailmale imetlemiseks üles. Trüki Instasse #reindeerboob ja lase hea maitsta. Või siis kaunista ise üks tiss poro’ks.

TRUMP JA KALJULAID Räägitakse, et president Kaljulaid kohtub võib-olla tuleval aastal president Trumpiga. Hoiame pöialt – äkki saab seal rohkem nalja kui hiljuti etendunud komöödias „Tramp ja Puutin“.

LUMEHELBEKESTE ERAKOND Paljude Reformierakonna liikmete hulgas tekkis lapsik nördimus, kui Kaja Kallase meil jõudis nendeni viivitusega. „Valitute värk“, „spinn“, kommenteeriti sotsiaalmeedias. Ausalt, kasvage suureks! Võimul olles olite ülbed, võimust eemal olles aga tatised.

KURI RMK Kuri RMK-lane ajas trahvi ähvardusel metsast välja kodaniku, kes oli kuusehankimise loa eest ilusasti ära maksnud ja koos lastega kuuske tuli hankima. Ausalt, pistke see kuusk parem omale p****e, selle asemel et inimesi ähvardada. No pasaran, RMK!

Nädala sõna: jõulutõrge

Jõulutõrge tekib siis, kui jõuludeks tehtud plaanid ja kokku seatud keerulised logistilised skeemid ettenägematute sündmuste tõttu kokku varisevad. Jõulutõrge kui force majeure on samas mastaabis loodusjõudude poolt tekitatud kahjuga. Seega vajab jõulutõrge valitsuselt samasuguseid negatiivset mõju pehmendavaid meetmeid nagu muu turutõrge või näiteks Aafrika seakatk. Jõulutõrkekindlustus peaks juba ülejärgmiseks jõuluhooajaks jõudma ka juhtivate kindlustusfirmade teenuste hulka.

Vt ka firma jõulupidu, Sea-Teet, keemiline huulepulk, libesti, Modern Talking, vormiv pesu, fatshion, superministeerium, veinilett, meretagune asi, vihveltups, „Vihmavarjutorge“, jõululaat, järjekord, ummik, rahvamass, lumetorm, tõkiskingad, Ruben Östlund, IF, Tõrukese lasteaed, Laura Kõrgemäe, „Tõrksa taltsutus“, põrkuma, Põrp!.