LÄTI PORGANDIRALLI Läti alandab oma puu- ja juurviljade käibemaksu. Tore, sest nüüd on karsklasel ja parajuslasel ka asja Läti piiri äärde sõita!
E-PAVEMENT Põhjamaade esimene päikesevalgusest elektrit tootev teekate. Välja töötatud Eestis! Tallinna Tehnikaülikooli teadlaste poolt. Saaks kuidagi me elu kohaliku teaduse edusammudega siduda?

PATSIENTE KABISTAVAD HINGETOHTRID Nii bääd, et ei oskagi midagi rohkemat kosta...

PRESIDENDI JUTUVADA President Kersti Kaljulaid on hakanud iga asja peale sõna võtma ja kommentaare jagama. Tuleks õppida Lennart Merilt: tark ei lobise ja räägib vähe, aga kui ütleb, siis nii, et jääb meelde!

Nädala sõna: Ecrud slimmid

Ehk maakeeli beeži värvi kitsad püksid. Oluline komponent nn Orissaare seenelise look’is, kuhu lisaks ecrudele slimmidele võiks kuuluda ka „murelivärvi sulejope“ ja „beeži karva fliisist pibo“.

Vaata ka EKRE jõmmid, tagumikud trimmid, moekeiser, moepolitsei, Kreisiraadio, Poeezia Komissarova, noblesse oblige, tantramassaaž, „lihtne Eesti noorik“, „The Real Slim Shady“, skinny jeans, mom jeans, khakivärv, Ecco, grand cru, vinnutatud sink, Crocsid, Ecoland, cogito ergo sum, kärbseseen, etikett, nekrut, dalše nekuda, Pablo Neruda, epud trillad, „Vahva rätsep“, väike must kleit, põselohud, jäägermeister, epoletid, linnupüüdja, vihveltups, priapism, igavene kaif.