Ida-Aafrikas paiknevas Keenias on augusti lõpust kilekottide kasutamine (sealhulgas eksikombel riiki kaasaviimine) rangelt keelatud ning seaduserikkujaid võib oodata ees kuni 40 000­dollariline trahv või neli aastat vanglakaristust. Kuni tuhat aastat lagunevad kilekotid jõuavad pärast äraviskamist lämmatada linde, kerida end kilpkonnade kaelte ümber ning kuhjuda lehmade ja vaalade soolestikku.

Dubai lennu­jaamas saab tasuta kino

Dubai megalennuväljal aega surnuks löövad ümberistujad saavad lähema kahe kuu jooksul oma nutiseadmetest lennujaama kulul tasuta filme vaadata. Tasuta WiFi abil nutitelefonidesse ja sülearvutitesse laaditavad linateosed pärinevad nii Araabia, India kui ka läänemaailma kinostuudiotest. Otsus tasuta filmiprogrammiga jätkamise osas tehakse pärast prooviperioodi.

Finnair võtab sihikule Nanjingi

13. mail alustab Soome lennufirma otselende Jiangsu provintsis asuvasse Nanjingi, oma seitsmendasse sihtkohta Hiinas. Hiina ajaloos korduvalt ka pealinnaks olnud Nanjingis on üks maailma suurimaid sisesadamaid. Airbus 330ga toimetatavad lennud hakkavad toimuma vastavalt hooajale kahel-kolmel korral nädalas.

Bermuda võib saada esimese kasiino

Bermuda saarestiku pealinnas paiknev Hamilton Princess Hotel & Beach Club taotleb luba avada saareriigi esimene mängupõrgu. 1100ruutmeetrises kasiinos hakkaks paiknema 17 mängulauda ja 200 mänguautomaati.

Orkaan Harvey tekitas Unitedile veerand miljardit lisakulusid

Kuigi Texase osariigi üleujutatud tänavad pole tänaseks veel kuivanud, teevad analüütikud juba praegu kahjustustest kokkuvõtteid. Houstonis tähtsat sõlmlennujaama pidava Unitedi lennugraafik paisati sedavõrd segi, et kahjusid on tekkinud 265 miljoni dollari ulatuses.