„SUVI, SILLERDAV SUVI...“ Kui te empiirilise vaatluse põhjal veel täheldanud pole, siis tuletame meelde – läinud nädalal algas suvi. Suveks nimetatakse sooja aastaaega. Teoorias tähendab see seda, et võib panna selga palju vähem riideid kui kevadel, sügisel ja talvel. Praktikas see paraku seda ei tähenda.

PARTEID POOLDUVAD Pereheitmine on jõudnud erakondadesse. Ongi hea, et saurused oma sotid selgeks teevad, äkki muutub valedest paks õhk veidigi puhtamaks.

ILUTULESTIK JAANILAUPÄEVAL Kallid inimesed, ega asjata räägita, et praegu on aasta kõige valgemad ööd – on erakordselt loll lasta õhku värvilist pauku ajal, kui ainus asi, mis välja tuleb, on pauk, aga värve ja muud värki suurt näha pole. Jätaks ikka raketikese aastavahetuseks või veel parem – jätaks üldse ära.

KEELAN, KÄSEN, POON JA LASEN Sotsiaalministeeriumisse on vist pesa teinud kamp keelajaid – alaealine ei ole enam võimeline iseseisvalt koolipuhvetist toitu valima ega solaariumis päevitamise ja tätoveerimise üle otsustama. Kas tõesti on ametnikest saanud eesti laste põhilised kasvatajad?

Nädala sõna: Diskotissid

UUS MOOD: Diskotissid.

Nädalavahetusel Inglismaal legendaarsel Glastonbury rokifestivalil sündinud kehakaunistusröögatus, mis seisneb paljaste rindade kaunistamises värvi ja litritega. Swarovski kristallitööstusele avanevad siit sootuks uued horisondid. Jah, Janis Joplinile oleks see meeldinud!

Vaata ka steatopüügia ehk rasvtuharalisus, diskopepu, diskoperse, diskokuul, peegelkera, keralõikajad, Discogs, „Disco Inferno“, biitseps, triitseps, kanarinnak, fitnessprintsess, Anu Saagim, konditustaja, jõllitaja, Tinto Brass, funktsionaalne pekk, mom jeans, riho, titsukad, „Madonna with Big Boobies“, nudistide koloonia, Woodstock, tits on top, tissivest, tissimiss, missi-issi, Mississippi, Valeri Kirss, greatest hits, greatest tits, Tit-tanic, „Nisa“, sädelus püksis.