Ebatavalised kingitused, mis sobivad igaühele

3D-lamp

Õhus hõljuvad 3D-delfiinid näevad öökapil väga efektsed välja. Taustvalgustuse värvi saab muuta mugavalt kaugjuhtimispuldilt. Peale selle on võimalik seadistada lamp automaatselt värvi muutma – see režiim viib kahtlemata sinu koduvalgustuse täiesti uuele tasemele.

Vinüülimängija

Muusikafänni on raske ainulaadse kingitusega üllatada, sest arvatavasti on tal juba olemas nii kvaliteetsed kõrvaklapid kui ka Bluetooth-kõlar. Seevastu ei ole tema vintage-plaadimängija tõenäoliselt kaasaskantav. Sellise seadme eeliseks on seegi, et nii ei ole vaja tulevaste kingituste üle pead murda. Järgmisel aastal saad jõulupuu alla panna juba mõne kogumikvinüüli.

Tark vihmavari

Tarku seadmeid tuleb turule nagu seeni pärast vihma. Nende nutikate vidinate ridadesse lisandus nüüd ka vihmavari, mille valgusindikaator näitab sademete tõenäosust. Lisaks vibreerib vihmavari õrnalt, et teavitada sind sissetulevatest kõnedest ja sõnumitest. Põhjust muretsemiseks ei ole ka siis, kui peaksid varju kuskile maha unustama – sinu nutitelefoni saadetakse häire, kui oled vihmavarjust kaugemal kui kümme meetrit.

Kingitused meesterahvale

Juhtmevaba helisüsteem

Hea helisüsteem aitab sul täielikult sukelduda ekraanil toimuvasse, ole sa siis parasjagu mängukonsooli taga või kodukinos. Sel aastal on kõige populaarsem kingitus juhtmevabad kõlarid – tagavad ju need esmaklassilised vidinad ideaalse helikvaliteedi.

Online-elamused

Ajal, mil väljaspool kodu on raske meelelahutust leida, tahame kõik end tegevuses hoida. Sa ei kujuta ette, kui palju erinevaid võimalusi internet tegelikult pakub – alates huvitavast online-mängudest kuni Dailycasinobonuseni välja.

Veendu, et kingisaaja hindaks sellist kingitust. Selleks et olla päris kindel, proovi temalt küsida, milliseid mänge ta tavaliselt mängib või mida talle internetis teha meeldib.

Juhtmevaba laadija

See tänuväärne vidin võimaldab laadida nutitelefonide, nutikellade ja kõrvaklappide akusid ilma ühegi juhtmeteta. Mõnel juhul saab aku täis isegi sama kiiresti kui juhtmega laadijaga.

Habemehoolduskomplekt

Mees, kes soovib kasvatada endale ilusa habeme või vuntsid, vajab kindlasti kvaliteetseid hooldustooteid. Miks mitte kinkida talle näiteks õli, palsamit ja vaha sisaldav habemehoolduskomplekt. Kui mehel pole veel kõiki vajalikke tarvikuid, võib teda rõõmustada ka näiteks kammikomplekti, habemeharja ja kääridega.

Kingitused naisterahvale

Föön või multistyler

Iga naine on mis tahes hea juuksehooldusseadme eest tänulik. Lõppude lõpuks – kui fööniga saab juukseid ainult kuivatada, siis multistyler, mis ühendab nii tavalised lokitangid, koonustangid kui ka vesilokitangid, loob katsetamiseks palju rohkem võimalusi.

Vannisool

Kiire päeva lõpus pole midagi paremat kui lõõgastuda soojas vannis, lugeda raamatut või lihtsalt unistada. Aromaatne sool muudab sellise puhkuse veelgi meeldivamaks – aitab leevendada väsimust ja parandada und.

Hommikumantel

Koduriided ei pea olema ainult mugavad, vaid võivad olla ühtaegu stiilsed. Vali kingituseks lendlevast kangast kerge hommikumantel, mis ei piira liikumist ja laseb kehal lõõgastuda, või hoopis mõni soe mudel, milles saab tunda end mugavalt ka kõige külmemal talveõhtul.

Nutitelefon

Mis võiks olla toredam kui leida puu alt uus nutitelefon? Päris kallis kingitus, aga kallile inimesele rõõmu valmistamiseks oleme ju teinekord kõigeks valmis. Soodsam variant võiks olla kvaliteetne telefoniümbris või sülearvutikott.

Selleks et kingitusega mitte mööda panna, võid ka lihtsalt kingisaajalt küsida, mida ta tegelikult vajab – on ju õige kingitus palju olulisem kui midagi läbimõtlematut. Peamine on, et kingitus – olgu siis sõbrale, elukaaslasele või pereliikmele – tuleks otse südamest.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid