Kohus määras Kukele lõplikuks kandmisele kuuluvaks karistuseks rahalise karistuse 140 päevamäära ehk 4900 eurot. Samuti peab ta tasuma sundraha ja menetluskulud 587 eurot, teatas prokuratuur.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistuse kohaselt soovis Kukk saada tulu vallale kuuluva sotsiaalkorteri remonditöödest. "Selleks, et vältida korruptsioonivastase seaduse piiranguid, kutsus Kukk hankele oma tuttava juhitava ettevõtte, millega ta on ka ise seotud. Kuke eestvedamisel valiti see ettevõte hanke võitjaks ja sõlmiti hankeleping," selgitas ringkonnaprokurör Gardi Anderson.

Pärast lepingu sõlmimist kanti valla poolt remondiks eraldatud 16 580 eurot läbi Kuke ja tema lähedastega seotud firmade, nii et 14 580 eurot jõudis lõpuks täielikult Kukele kuuluva ettevõtte VK Invest OÜ kontole. Ühtlasi võltsis Kukk süüdistuse järgi ka arveid, mis esitati vallavalitsusele remondiraha väljamaksmiseks. Eeluurimisel kogutud info põhjal olid remonditööde tegelikud kulud suurusjärgus 7000 eurot ja tööd tegi Kuke isa.

Kriminaalasja kohtueelse uurimise viis läbi Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo ja menetlust juhtis Põhja ringkonnaprokuratuur.​