Pere oli veetnud nädalavahetuse Aqva Spas ja sõitsid pühapäeval mööda maanteed Tartu poole koju. "Kuulsime raadiost, et Tapa-Loobu maanteel auto peale puu kukkunud ja mina veel imestasin, et kuidas on see võimalik, sest tuul pole ju nii tugev," ütles ta.

Mõne minuti pärast, kui auto, kus viibisid aastane laps koos ema ja isaga, oli jõudnud Rakke lähistele, lendas autole peale suur kuusk. Auto kiirus oli sel hetkel 90 km/h. "Lihtsalt kukkus, polnud aega isegi pidurdada. Mees sõitis paar sekundit pimesi edasi, kapott üleval ja õhkpadjad lahti, ning õnneks peatas auto kiirelt õigel pool teeserva. Hea, et autosid sel hetkel vastu ei tulnud," kirjeldas ta.

Õnnetusse sattunud ema sõnul olid nad šokis, kuid suutsid siiski ohutuled käima panna, autost väljuda ning abi oodata. "Koheselt peatas üks tänuväärne rekkajuht, kes tuli kontrollima, kas meiega on kõik korras - ta oli meist natuke maad tagapool sõitnud," rääkis ta. Rekkajuht pani välja ohukolmnurga ja asus teed koristama.

Auto läks mahakandmisele

Naise sõnul oli halvaks üllatuseks see, et mööduvad autojuhid ohu märke tähele ei pannud ja sõitsid neist täiskiirusel mööda."Õnneks nad oksteni jõudes taipasid siiski pidurdada," oli ta imestunud.

Samas oli ta rõõmus, et leidus ka palju häid inimesi, kes peatusid ja pakkusid abi. "Peatus ka Karin Rebane oma sõbrannaga, kes peale pikka ootamist minu ja mu lapse Tartusse toimetasid, olgugi et neil endal oli kiire," kiitis ta.

Kiirabi ja päästjad jõudsid kohale kümne minutiga, vigastusi perel ei leitud ja risu likvideeriti teelt. Auto läks paraku aga mahakandmisele.

"Pärast seda olen kindel, et kaitseinglid valvavad meid, sest puu kukkus kapotile, mitte aknasse või katusele. Mitmed on öelnud, et peaksime mängima nüüd lotot, raha pole võitnud, kuid saime jackpoti, terve pere!" võttis ta juhtumi kokku.