Raadio on vaid üks paljudest meedia tarbimise võimalustest, kuid on senini liiklusvahendi juhi jaoks parim meetod reaalajas uudiseid kuulda. Aeg-ajalt teavitavad raadios kõlavad uudised juhte ka liikluspolitsei patrullide asukohtadest "praegusel hetkel". Tekib küsimus, mille jaoks selline uudis ette on nähtud? Selleks, et manitseda piirkonnas viibivaid autojuhte "erilisele" hoolsusele liikluses? Taoline põhjendus tundub sisutu, sest juht peab igal ajal tegema endast kõik, et nii tema kui ka teiste liiklejate ohutus oleks tagatud parimal võimalikul viisil.

Muidugi võib ühe lause pikkust uudislõiku käsitleda lihtsalt kui järjekordset infokildu, millel suurem tagajärg puudub, kuid siinkohal sellega ei nõustuks. Sellise informatsiooni levitamine juhtidele võimaldab joobes rooli istunul vältida piirkondi, kus on märgatud patrullide kohalolekut. See omakorda tähendab, et joobes juhil on sõitma asumisest loobumise asemel võimalik valida lihtsalt teine trajektoor ning siiski ohustada ennast ja teisi liiklejaid.

Mõneti võib siinkohal väita, et teatud liiki uudise või informatsiooni edastamise keelamine piirab isikute õiguseid. Samas tuleks meeles pidada, et õigustatud piirang on lubatud, kui see on eesmärgi saavutamiseks proportsionaalne. Mida kaotaks raadiot kuulavad autojuhid, kui liikluspatrullide asukohtade edastamine piirataks? Tõenäoliselt mitte midagi. Mida oleks sellisest pisikeelust võita? Küllaltki palju: korrakaitsjatel on parem võimalus tabada joobes juhte või kiiruseületajaid, mis omakorda pikas plaanis võib panustada ohutumale liiklusele maanteedel, asulate läheduses või miks mitte ka asulates. Proportsionaalne piirang võib sageli osutada väga positiivset mõju üldisele korrale. See on muidugi siinkirjutaja arvamus ning on aruteluks avatud.