"Selle prioriteedid on lapsed, sport ja eeskätt tasuta ühistransport,“ loetles meer Kuku raadio saates „Linnatund“. Tema sõnul on eelarve natuke suurem kui eelmise aasta eelarve. Näiteks investeeringud kasvavad 63 miljonilt eurolt 68 miljonile eurole.

Koolimajadest tehakse korda Merivälja kool, Kadrioru Saksa kool, Õismäe kool ja Ehte kool.

Savisaare sõnul saab iga lasteaed järgmisel aastal uue mänguväljaku, renoveeritakse Kihnu lasteaed, 26. lasteaed, tõusevad lasteaiatöötajate palgad. „Kõige madalamad palgatõusud on neli ja kõige kõrgemad 15 protsenti,“ sõnas linnapea ja täpsustas, et õpetajate palgad on riigi finantseerimisel.

Transpordi vallas jätkub järgmisel aastal Ülemiste ristmiku ehitus, kuid haljasustöid jääb veel ülejärgmise aasta kevadesse.

Ülemiste ristmik on kui mitte sajandi, siis vähemalt aastakümnendi suurim projekt,“ sõnas Savisaar. „Järgmisest nädalast peaks kolm liiklusrida olema seal avatud.“

Veel nimetas linnapea järgmisel aastal remonditavatest tänavatest Vindi, Soo, Telliskivi ja Tehnika tänavat.

Käivitame projekti „Roheline Tallinn“, et Tallinnast saaks Euroopa roheline pealinn.

Meeri sõnul tuli eelarve laste ja spordi näoga. Ta märkis, et kõige suurem spordiobjekt on Tondiraba, kus saab nii iluuisutamist kui teisi talispordialasid harrastada. Linnaosale, kus on 116 000 inimest, on seda tema sõnul vaja.