„Meie eesmärk ei ole mitte lõhkumine, vaid ülestunnistamine. Võitlus korruptsiooniga riigi säilitamiseks, mitte selle lõhkumiseks. Töö on keeruline ja põhjalik. Kõik, kes on selleks valmis, palume lahkelt oma ridadesse,“ öeldakse veebilehe alajaotuses „Projekti eesmärk“, mis on illustreeritud pildiga, millel on allkiri: „Töötada tuleb nii, et seltsimees Stalin aitäh ütleks!“ vahendab Lenta.ru.

Kommunistide portaal töötab analoogselt jurist Aleksei Navalnõi projektiga RosPil. Kodanikel palutakse teatada neile teada olevatest korruptsioonijuhtumitest, kommunistidest rahvaesindajad lubavad aga neid uurida.

„Meie ülesanne on teha nii, et iga määritud kätega ametnik tunneks sõna otseses mõttes oma nahal, et igal hetkel võib informatsioon tema mahhinatsioonidest ja afääridest saada teatavaks kogu riigis,“ öeldakse veebilehel.

Stalini-nimelise korruptsioonivastase komitee veebilehel on ka alajaotus „Must nimekiri“, kus kavatsetakse avaldada korruptsiooniga vahele jäänud ametnike nimed. Esialgu on seal vaid paar regionaalset ametnikku.

Kommunistid kavatsevad kasutada korruptsioonivastast võitlust detsembris toimuvate parlamendivalimiste kampaanias.