"Kodu ostmine on tähtis otsus ja paljude jaoks ka üks suuremaid ning pikaajalisemaid investeeringuid elus. Nüüd tagab meie pakutav garantii meelerahu tervelt viieks aastaks,” räägib Invego müügijuht Markus Külaviir, kelle sõnul kehtib garantii Tiskreoja, Luccaranna, Uus-Järveküla ja Keila Pargikodude elurajoonides.

“Invego moto on algusest peale olnud, et me loome ise uue tuleviku standardi, näitame teed ja tõstame latti aina kõrgemale,” räägib Külaviir, kelle sõnul näitab turu pikim garantiiaeg Invego kindlat veendumust nii enda kui hoolikalt valitud partnerite töö kõrges kvaliteedis.

Garantii töötab Külaviiri sõnul nii, et kiireloomuliste juhtumite korral, mis takistavad igapäevaelu, reageeritakse koheselt ja kõik muud garantii alla käivad vahegarantiitööd teostatakse pärast esimest kolme aastat ning siis järgmise kahe aasta möödudes vajadusel täiendavad tööd. "Ega neid töid ei ole kunagi kuigivõrd olnud ja paljudel juhtudel neid polegi, aga iga inimese jaoks on kõige tähtsam just see teadmine ning kindlustunne, et vajaduse tekkides saab kõik korda,” kommenteerib Külaviir.

Viie aasta pikkune garantii kehtib Külaviiri kinnitusel kõigele, mis korteris sees, näiteks ventilatsioon, kütteseadmed, termostaadid, segistid, põrandaküte, parkett või uksed. "Tootjapoolne garantii on tihti lühem, aga me arusaadavalt valime oma arendustesse usaldusväärsed ja kvaliteetsed tooted ning nii saame ka julgelt viit aastat lubada," rõhutab Invego müügijuht.

“Usun, et 5 aastane ehitusgarantii saab kogu sektoris peagi uueks standardiks. Kui korralikud autotootjad suudavad anda viie aasta pikkuse garantii, siis miks ei peaks seda suutma korralik kinnisvaraarendaja,” on Külaviir veendunud ja kutsub Invego elurajoonidega julgelt tutvust tegema.

Luccaranna pakub unikaalset elukeskkonda mere ääres. Luksuslik elurajoon ühendab endas loodusläheduse, arhitektuurilise mitmekesisuse ja aktiivse eluviisi. Arenduse südameks on rikkaliku roheluse ja ühisaladega lineaarpark, milles looklev laudtee viib otse mere äärde.  

Tiskreoja suured ja valgusküllased korterid on loodud ideaalseks koduks lastele ja peredele. Tiskreojas asuvad erinevad ajaveetmiskohad, ennekõike mitmed mängu- ja spordiväljakud, võimaldavad nii lastel kui ka vanematel aktiivselt värskes õhus aega veeta. 

Uus-Järveküla perekeskne elurajoon ühendab looduse ja linnaelu mugavused. Suurte aedade ja terrassidega kodud, mänguväljak ja terviserajad tagavad mitmekesise elukeskkonna kogu perele.  

Keila Pargikodud on uus rohelusse peituv terviklik A-energiaklassi elukvartal Keila südames, mille esimesed kodud valmivad 2025. aastal. Ühe- kuni viietoalised suurte terrasside ja rõdudega korterid, tark parkimiskorraldus ja mahukad panipaigad, kõrghaljastusega mänguväljak ning hulgaliselt rohelust koos koduukse juurest mööda looklevate terviseradadega. 

 

Jaga
Kommentaarid