Siiski soovitab PPA suverehvidega sõitmisest hoiduda. „Kasvõi sõita koos naabriga või peres selle autoga, kus on veel talve- või lamellrehvid all. Suverehvidega tõesti praegu sõita ei tasu,“ lausus PPA kommunikatsioonispetsialist Ragne Keisk.

Transpordiamet soovitab kõikidel liiklejatel olla liikluses ettevaatlikud, tutvuda enne sõidu alustamist teeoludega, valida sõidu- ja teeoludele vastav sõidukiirus ja hoida tavapärasest suuremat pikivahet.

Keskkonnaagentuuri andmetel langevad öösel uuesti õhutemperatuurid kergelt alla nulli.

Saabuval ööl (21.04) oodata lisanduvaid sademeid, mis hoiavad teed jätkuvalt niiske ja libedana. Sajab peamiselt lörtsi ja vihma, kohati ka märjemat lund.

Homme ennelõunal veel libedus püsib, aga päeva edenedes tõuseb õhutemperatuur mitmel pool üle 5 kraadi ning libedus teedel kaob.

22.04 öösel on Lääne- ja Loode-Eestis oodata lühiajaliselt 0..-1 kraadi külma, aga päeval toimunud teede kuivamise tõttu on libeduseoht väiksem.

22.04 päeval on teede kohal soe ja libedust ei ole.

23.04 on teede kohal soe ning libedust ei teki.

24.04 öösel on hetkel näha miinuskraade ja kergelt sademeid, mis viitavad libeduse naasmisele. Olud võivad aga Keskkonnaagentuuri andmetel veel muuutuda.