Venemaa kaitseministeerium kinnitas, et Belgorodi oblastis hävitati kaks operatiiv-taktikalist raketti Totška-U, 19 mitmikraketiheitja Vampire reaktiivmürsku, 16 drooni ja kaks väikesemõõdulist õhupalli, vahendab Meduza.

Belgorodi oblasti kuberner Vjatšeslav Gladkov teatas, et õhutõrje töötas Belgorodi linnas ja rajoonis. Gladkovi sõnul sai Razumnoje külas otsetabamuse eramaja, millel purunesid katus ja üks sein. Kannatada sai naine, kes viidi haiglasse.

Rostovi oblastis hävitati Venemaa kaitseministeeriumi teatel kolm drooni. Kuberner Vassili Golubev teatas, et see toimus Kamensk-Šahtinski rajoonis kella kahe ajal. Golubevi sõnul kukkusid drooni tükid tööstushoonele ja kahjustada said aknad. Kannatada sai ettevõtte töötaja.

Voroneži oblastis lõigati vahelt üks droon ja hävitati kolm väikesemõõdulist õhupalli, teatas kaitseministeerium. Kuberner Aleksandr Gussev teatas, et kannatanuid ega purustusi ei ole.

Eile õhtul tulistati Voronežis alla droon. Gussevi sõnul sai kahjustada tööstushoone ja kannatada 1956. aastal sündinud naine. Veel sai kahjustada neli elumaja.

Jaga
Kommentaarid