Delfi väisas täna sündmuspaika, kus kurb vahejuhtum neljapäeval aset leidis. Spordiväljakul olid kohal ka hukkunu sõbrad, kellest üks rääkis Delfile põgusalt, mida tema asjast teab.

Nooruk väitis Delfile, et poisid olid omavahel sõbrad ega olnud tülis. Tema sõnul oli tegu õnnetusega, kuid täpselt ta ei tea, mis tol õhtul juhtus, sest teda ei olnud siis kohal.

Mis mängu poisid täpselt mängisid, ei osanud nooruk öelda.

Tema sõnul oli hukkunu 15-aastane poiss, kes tuli kaks aastat tagasi Ukrainast Eestisse. Sügisel oleks ta läinud 9. klassi.

Sõber, kellega hukkunu saatuslikul õhtul mängis, oli venelane. Nooruki sõnul võis ta olla täisealine, kuid täiesti kindel ta tema vanuses ei olnud.

Mustamäel hukkus 15-aastane poiss

Möödunud nädala neljapäeva õhtul hukkus Tallinnas Mustamäe linnaosas 15-aastane noormees. Tänaseks on teada, et surm tabas teismelist „omavahelise rüselemise tagajärjel“.

Häirekeskus sai teate juhtunust neljapäeva õhtupoolikul. Kui algul teatati, et noormees sai vigastada spordiplatsil toimunud sõpradevahelises sportlikus mängus, siis täna teatas prokuratuur, et 15-aastane poiss kukkus vastu maad rüseluse tõttu.

„Poiste omavahelise rüselemise tagajärjel kannatanu kukkus ja sai löögi pea piirkonda, mille tagajärjel ta hiljem haiglas suri,“ märkis Põhja ringkonnaprokuratuuri prokurör Reelika Ratassepp. „Käesoleval hetkel ei ole alust arvata, et tegu oli erinevate rahvuste pinnalt tekkinud tüliga.“

Juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks on politsei alustanud kriminaalmenetlust.

Jaga
Kommentaarid