„Ivaski külas juhtunud liiklusõnnetuse üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse ja ehkki kõik asjaolud ei ole veel lõpuni selged, siis on praegu teada nii palju, et pühapäeva hilisõhtul sõitis 52-aastase mehe juhitud BMW maastur esialgsetel andmetel Põhja-Sakala vallas Ivaski külas teelt välja kraavi,“ märgiti politsei pressiteenistusest.

Mees helistas ise häirekeskusele ning andis juhtunust teada. Sündmuskohale saadeti politseipatrull, kes tuvastas, et õnnetusse sattunud mees viga ei saanud, küll aga oli ta raskes joobes.

Samal ajal, kui politseinikud tegelesid aga kraavi sõitnud auto juhiga, möödus sündmuskohalt sõiduauto Opel, mis politseinike vahetus läheduses tee äärde seisma jäi. Et tee servas peatunud masin ja selle juht ametnikes kahtlust äratas, otsustasid politseinikud Opeliga saabunud naist kontrollida.

„Temalgi tuvastati raske joove,“ teatati politseist. „Joobes juhtimiselt tabatud naine viidi kainenema, mees läks lähedase toel ära oma koju. Avariiline auto jäi teekraavi, see liiklust ei sega ning selle äraveo korraldab omanik ise. Opel teisaldati tasulisse parklasse.“