Lisaks on populaarsust võitmas vabaaja veetmise võimalusi tutvustav rubriik “Kuhu minna!”

Kõik ülalnimetatud projektid leiate DELFI avalehe vasakust tulbast rubriigist “DELFI ekstra”.

Lühidalt sellest, mida pakuvad uued projektid:

Karjääriportaal

CV Online on Eesti suurima andmebaasiga ja pikaajalisema kogemusega tööbüroo internetis. DELFI CV Online leiad esilehe vasakpoolsest tulbast “DELFI ekstra” rubriigist.

DELFI CV Online on eelkõige koht nendele, kes otsivad tööd või tööjõudu. DELFI keskonnas asuv lehekülg pakub kõiki CV Online teenuseid ning siin kehtivad kõik varem väljastatud kasutajatunnused ja paroolid. Samuti saab DELFIs asuva veebilehel kaudu registreerida CV Online kasutajaks või vahetada oma internetisolevaid andmeid. Tööotsija jaoks on eelkõige kasulik lisada oma CV andmebaasi ning jälgida hetkel jõusolevaid tööpakkumisi, mis asuvad kohe avalehe keskosas rubriigis “Vaata pakkumisi!”. Kasulikud kohad on ka karjääriinfo, mis annab erinevaid nõuandeid tööletuleku ning töökohavahetuse kohta, samuti erinevad isiksusetestid. Tööandjad saavad siin avaldada oma töökuulutusi või otsida rohkem kui 20 000 CV´d sisaldavas andmebaasis.

Lisaks on leheküljel temaatilised uudised ning foorumid, kus saab huvitavate küsimuste üle arutleda või kogemusi vahetada.

Finantsportaal

DELFI LHV Direct on Eesti sisukaim investorile mõeldud internetilehekülg, kus saab infot investeerimisalgtõdedest kuni reaalse aktsiaportfelli moodustamiseni välja. DELFI LHV Direct´i leiad DELFI esilehelt vasakust tulbast rubriigist “DELFI ekstra”. Finantsportaal on tuntud foorumite poolest, kus arutlevad omavahel Eesti tunnustatud investeerimisspetsialistid ja nii mõnigi kord võib just siit saada hea vihje, millal osta või müüa mõnd aktsiat. Loomulikult sisaldab veebileht olulisemaid aktsihindu ning turuülevaateid. Lisaks saad moodustada nii virtuaalse portfelli kui ka investeerimipanga LHV kaudu reaalse aktsiaportfelli ning osta- ja müüa interneti vahendusel aktsiaid. Samuti on DELFI LHV Directi kaudu võimalik esitada küsimusi professinaalidele või otsida investeerimiskooli andmebaasist vasteid finantsidega seonduvatele mõistetele.

Veebikalkulaatorid

DELFI E-finantsnõunikud ehk mitmesugused internetikalkulaatorid on majandustarkvara kasutamise teenus internetis. Veebikalkulaatorid leiad DELFI avalehe vasakust tulbast rubriigist “DELFI ekstra”. Erinevad arvestid on vajalikud abimehed firmade juhtidele, ettevõtjatele, projektijuhtidele aga samuti ka igale inimesele, kes võtab laenu või planeerib liisida midagi. E-finantsnõunike tarkvara saab tasuta katsetada. Sobivuse korral saab neid ka DELFIst üle interneti osta. Hetkel on saadaval 9 erinevat toodet ning neid on võimalik kõiki koos osta teenuse “Ärijuhi E-nõunik” raames. Näiteks ProfitPlanner on planeerimisvahend, millega säästad aega optimaalse tootevaliku, müügiplaani ning kulude eelarve koostamisel. IPlanner on tõhus rahajuhtimise töövahend. ROIplanner on universaalne tööriist projektide tasuvuse hindamiseks. ValueCalculator´ga võid arvutada oma firma väärtust.

Autode müük

DELFI Autoportaal täienes hiljuti kasutatud autode müügiga tegeleva osaga, kus autode müüjaks on suuremaid Eesti automüüjaid ühendav Autoinfo.ee. Autode müügi leiate DELFI esilehelt “DELFI ekstra” rubriigist Auto alt link kasutatud autod. Müügilolevate autode eripäraks on see, et nad on eelnevalt läbinud tehnilise korrasoleku testi ning tulemused on lisatud ka veebi. Täna on müügis üle 200 auto, kuid andmebaas täieneb pidevalt ning enamust neist on voimalik osta liisinguga. Veebileht voimaldab väljavalitud auto broneerida ning tasuda broneeringu eest. Automüügitehingu lopetamine toimub ostja ja müüja otsekontakti tulemusena. Internetikasutajal on voimalik andmebaasist otsida autosid margi, väljalaske aasta, läbisõidu, hinna ja muude parameetrite järgi. Autoostmist hõlbustab lisatud liisingu- ja kindlustuskalkulaator. Lisavõimalusena on registreerunud kasutajatel võimalik “tellida” endale auto, juhul kui tema soovitud mudelit ei ole hetkel müügil. Kui vastav auto saabub müügile, saab tellija koheselt e-mailiga sellekohase teate ning tal on võimalik auto koheselt üle interneti broneerida.