Haapala, kes on 174 sentimeetrit pikk, turske kehaehituse ja tumedate lühikeste juustega, leiti politsei teatel laupäeval tänu tähelepaneliku kodaniku vihjele Lääne-Soomest Pirkanmaa maakonnast, vahendab kohalik meedia.

Haapala kadumise järel tehti tema Facebooki kontole kaks uut avalikku postitust, millest võis välja lugeda, et mees reisis Eestisse ja väisas Viru hotelli.

„Äkklahkumine vabadusse aitäh näeme tallinnas lipp kõrgel ja stiilselt lähme tallinna,” kirjutas Haapala 8. jaanuaril kell 23.29. „Oi kui teeb head lamada puhastel valgetel linadel pärast rasket autoreisi kavatsen nüüd võiks minna hankima põsetubakat piirilt ja siis tulla tagasi hotelli aga head päeva teile veedan toreda päeva siin,” teatas Haapala 9. jaanuaril kell 8.02.

22-aastane Tomi Haapala kadumisest 8. jaanuaril Nokia linnast Soomes teatas tema ema. Tegemist oli juba teise korraga, mil politseil tuli noormeest taga otsida: alles mullu lahkus ta ilma loata linnas asuvast meditsiiniasutusest.

Haapala tagaotsimisega tegeles tänavu seoses mehe positustega sotsiaalmeedias ka Eesti politsei, kes palus kõikidel meest nähes sellest teada anda.